18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Χειροπέδες σε 40χρονο που απείλησε τη γυναίκα του μέσα στο νοσοκομείο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας βλέπει το φως της δημοσιότητας και αφορά στις απειλές που εκτόξευσε ένας 40χρονος προς της σύζυγό του μπροστά στα έκπληκτα μάτια όσων είχαν βρίσκονταν στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα gegonotanews.gr, το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση και η μητέρα που έχει την επιμέλεια του παιδιού τους, μετέφερε την 13χρονη κόρη τους στο Νοσοκομείο, μετά από αδιαθεσία. Λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκε και ο πατέρας, εναντίον του οποίου έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα για να μην την πλησιάζει.

Τότε, ο 40χρονος καταφέρθηκε εναντίον της και της έριξε ευθύνες για τη μη ενημέρωσή του σχετικά με την ασθένεια του παιδιού. Μάλιστα, όπως κατέθεσε στις αρχές η νεαρή μητέρα την απείλησε ότι θα «την σκοτώσει και θα την κάψει», ενώ δεν δίστασε να βιαιοπραγήσει εναντίον της κλωτσώντας τη. Επικράτησε μέσα στην κλινική πανδαιμόνιο και κλήθηκαν οι υπάλληλοι της εταιρείας σεκιούριτι από την είσοδο του Νοσοκομείου, για να τον απομακρύνουν.

Μόλις του ζήτησε να αποχωρήσει από το νοσοκομείο εκείνος αρνήθηκε με αποτέλεσμα η μητέρα να καλέσει την αστυνομία όπου τον κατήγγειλε για επίθεση, απειλή, εξύβριση και παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων.

Γιατροί και νοσηλεύτριες καλούσαν τον πατέρα να ηρεμήσει και να φύγει, εκείνος όμως συνέχιζε να προκαλεί φασαρία και όταν εμφανίστηκε η αστυνομία συνελήφθη και πέρασε το βράδυ του στο κρατητήριο.

Την Πέμπτη οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο όπου ζήτησε προθεσμία για να δικαστεί σήμερα. Μέχρι σήμερα το μεσημέρι που θα δικαστεί παραμένει κρατούμενος, όπως αποφάσισε το δικαστήριο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό