23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Χαμός στο Πρωινό: «Αποχωρώ, δεν είναι αυτή εκπομπή» – «Στο καλό»

Ειδήσεις Ελλάδα

Απίστευτη ένταση στο Πρωινό! Άγριος καβγάς στον αέρα της εκπομπής ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Βασίλη Νουλέζα, δικηγόρο του 63χρονου για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Μάλιστα η ένταση ανάμεσα στους δυο άντρες ήταν απίστευτη που ο δικηγόρος προειδοποίησε τον παρουσιαστή στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1 πως θα αποχωρήσει από την εκπομπή και ο Γιώργος του απάντησε «στο καλό».

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, τα «αίματα» άναψαν μεταξύ του παρουσιαστή και του δικηγόρου. «

Ο έντονος διάλογός τους ήταν ο ακόλουθος:

Μην με βγάζετε από τα ρούχα μου. Ο άνθρωπος αυτός κατηγορείται για ένα βαρύτατο αδίκημα, ότι βίαζε ένα κοριτσάκι 11 χρονών. Το έχει κάνει ή όχι; Δεν το γνωρίζω το κοριτσάκι, νοιάζομαι για να καθαρίσει μία κοινωνία από αποβράσματα» είπε ο παρουσιαστής.

Και ο δικηγόρος είπε: «Κατ’ αρχάς ζητήστε συγγνώμη για τα λεξοτανίλ και για τον βιασμό. Εσείς που φωνάζετε τώρα. Τώρα πώς ξέρετε και προκρίνετε ότι είναι ένοχος για την υπόθεση στον Κολωνό… Σας ενοχλεί η αλήθεια».

Γιώργος: Εμένα με ενοχλεί να υπάρχουν τέρατα που βιάζουν παιδάκια. Εσάς σας ενοχλεί αυτό;

Βασίλης Νουλέζας: Μιλήστε μόνος σας, αποχωρώ. Δεν είναι αυτή εκπομπή.

Γιώργος Λιάγκας: Στο καλό!

Βασίλησε Νουλέζας: Δεν μιλάνε έτσι στον φιλοξενούμενο.

Γιώργος Λιάγκας: Στο καλό! Στο καλό! Σας ευχαριστώ πολύ! Όταν υπάρχουν κατηγορίες για βιασμό ανήλικων κοριτσιών και παιδιών, δεν μπορεί να βγαίνουν πολιτικοί λόγου.

Τελικά ο δικηγόρος δεν αποχώρησε και η έντονη συζήτησή τους ολοκληρώθηκε κανονικά στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Το Πρωινό.

Δείτε και το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό