21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Χαμηλές «πτήσεις» τηλεθέασης για το Fame Story και στον τελικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι προτίμησαν να δουνβ οι τηλεθεατές το βράδυ του Σαββάτου

Την τελευταία του μάχη για την τηλεθέαση έδωσε το Fame Story το βράδυ της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου, με τον μεγάλο τελικό του μουσικού ριάλιτι να ολοκληρώνεται λίγο πριν τις 3:00 τα ξημερώματα, με την Άννα Πολτζόγλου να αναδεικνύεται μεγάλη νικήτρια.

Στο δυναμικό κοινό, το παιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» έκανε μέσο όρο 18,1%, η σειρά «Φόνοι στο καμπαναριό» 13,7%, ενώ ο μεγάλος τελικός του Fame Story είχε 12,7%. Ο «Παράδεισος των Κυριών» είχε 10,4% και ο «3ος Όροφος» στην ΕΡΤ1 είχε 3,2%.

Όσον αφορά το γενικό σύνολο, το παιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» έκανε μέσο όρο 18,5%, η σειρά «Φόνοι στο καμπαναριό» 16,3%, ο «Παράδεισος των Κυριών» είχε 14,9%, ενω ο μεγάλος τελικός του Fame Story είχε 14,6% και ο «3ος Όροφος» στην ΕΡΤ1 είχε 4%.

* Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό