17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Χάσαμε λόγω ενός πέναλτι που έδωσε το VAR»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Λάτσιο κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Ρόμα και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ιταλίας. Οι «λατσιάλι» επικράτησαν με 1-0, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να αναφέρει ότι η ομάδα του έχασε με ένα πέναλτι που δεν έδωσε ο διαιτητής, αλλά το VAR.

Διαβάστε όσα είπε:

«Όταν χάνεις είναι πάντα άσχημο, πόσο μάλλον όταν είναι σε ντέρμπι. Είμαστε πάντα σε δύσκολη θέση και παλεύουμε με τα προβλήματά μας αλλά τις τελευταίες εβδομάδες τα είχαμε πάει καλά.

Απόψε χάσαμε από ένα πέναλτι του VAR. Δεν το έδωσε ο διαιτητής στα τρία μέτρα αλλά το . Είκοσι χρόνια πριν οι παίκτες δεν έπεφταν όπως κάνουν τώρα.

Απόψε η Ρόμα μού φαινόταν ως η ομάδα με τη μεγαλύτερη προσωπικότητα που ήταν πιο καλά στημένη στο γήπεδο. Όταν όμως χάσαμε τον Ντιμπάλα (σ.σ. έγινε αλλαγή στην έναρξη του δευτέρου μέρος λόγω ενοχλήσεων) άλλαξε όλο το παιχνίδι μας.

Χωρίς αυτόν υπάρχει λιγότερη ποιότητα όσον αφορά στην κατοχή μπάλας όμως δεχτήκαμε ένα γελοίο γκολ αν λάβει κανείς υπόψη από πού ξεκίνησε.

Σε αυτά τα ματς όποιος σκοράρει πρώτος έχει το αβαντάζ και όποιος είναι γηπεδούχος εξαφανίζει τις μπάλες. Με τον Ορσάτο διαιτητή, η ομάδα που σκοράρει πρώτη κερδίζει, επειδή δεν αφήνει στη συνέχεια να παιχτεί ματς».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό