23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Χάος στους δρόμους της Αττικής λόγω της κακοκαιρίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Κίνηση τώρα: Μποτιλιάρισμα παρατηρείται αυτή την ώρα σε κεντρικούς δρόμους του λεκανοπεδίου λόγω της κακοκαιρίας Εμίλ, με την κίνηση σε πολλά σημεία της Αττικής να είναι στο «κόκκινο».

Αυτή την ώρα σημειώνεται αυξημένη κίνηση και στα δύο ρεύματα του Κηφισού, με το ρεύμα της ανόδου να αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη δυσκολία.

Παράλληλα, σημαντικά προβλήματα καταγράφονται στην Παραλιακή, καθώς η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος της Καλαμακίου, λόγω συσσώρευσης υδάτων από τη βροχόπτωση.

Οι οδηγοί κινούνται σημειωτόν από το Μοσχάτο μέχρι και το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ στο ρεύμα της καθόδου παρατηρείται εξίσου κίνηση αλλά σε μικρότερο βαθμό.

Κίνηση θα συναντήσουν παράλληλα και όσοι οδηγοί κινούνται αυτή την ώρα στην Κηφισίας και στα δύο ρεύματα. Οι καθυστερήσεις σημειώνονται τόσο στο ρεύμα της ανόδου όσο και της καθόδου, από το ύψος του Ψυχικού και φτάνουν μέχρι το Παγκράτι.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Τροχαίας, αυξημένη κυκλοφορία καταγράφεται αυτή τη στιγμή στους υπόλοιπους οδικούς άξονες της Αττικής:

Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος)Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος)Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος)ΑλεξάνδραςΜεσογείωνΚατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη)Λ. Κηφισίας (και στα δύο ρεύματα)Βασ. Σοφίας (άνοδος)Βασ. ΚωνσταντίνουΛ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά)Αττική Οδός Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό

Μποτιλιάρισμα ωστόσο παρατηρείται και στην Αττική Οδό, η οποία με ανάρτησή της στο Twitter, ενημερώνει αυτή την ώρα για την κατάσταση.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της, αυτή την ώρα σημειώνονται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα

Πάνω από 30 λεπτά από Ανθούσα έως Μεταμόρφωση (έξοδος για Λαμία)20-25 λεπτά Περιφ. Υμηττού από Πλακεντίας έως Μεταμόρφωση

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό