18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Χάος στις ΗΠΑ με μπλακ άουτ στο εθνικό τηλεφωνικό δίκτυο

Ειδήσεις Ελλάδα

Πολλές πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών αντιμετωπίζουν διακοπές στους παρόχους της κινητής τηλεφωνίας με χιλιάδες χρήστες να αναφέρουν διακοπές στις κύριες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες της χώρας, συμπεριλαμβανομένων των μεγαλύτερων εταιρεών.

Η AT&T, η μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας των ΗΠΑ, ανέφερε ότι επλήγη περισσότερο τα ξημερώματα της Πέμπτης. Περισσότερα από 50.000 περιστατικά αναφέρθηκαν περίπου στις 7 π.μ. ώρα Ανατολικής Ακτής, σύμφωνα με στοιχεία από τον ιστότοπο παρακολούθησης διακοπών Downdetector.com

Ο ιστότοπος έδειξε ότι μεταξύ των πόλεων που έχουν επηρεαστεί είναι το Σαν Φρανσίσκο, το Χιούστον, το Σικάγο, το Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη και τη Βοστώνη.

Η TMobile είπε ότι δεν αντιμετώπισε διακοπές και ότι το δίκτυό της λειτουργούσε κανονικά, αλλά οι χρήστες της ανέφεραν προβλήματα. 

Σε ανάρτησή της στο X, η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Σαν Φρανσίσκο αναφέρει ότι η διακοπή επηρέασε την ικανότητα των ανθρώπων να προσεγγίσουν τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

«Ενημερωθήκαμε για ένα πρόβλημα που επηρεάζει τους πελάτες ασύρματης επικοινωνίας της AT&T από το να κάνουν και να λαμβάνουν τηλεφωνικές κλήσεις», συμπεριλαμβανομένου του αριθμού έκτακτης ανάγκης 911, ανέφερε το τμήμα προσθέτοντας ότι «το θέμα παρακολουθείται στενά».

Αρκετοί χρήστες ανάρτησαν στο X σχετικά με τη διακοπή της υπηρεσίας με ορισμένους χρήστες της AT&T να αναφέρουν ότι τα iPhone τους είχαν κολλήσει στη λειτουργία SOS λόγω της απώλειας της σύνδεσης.

«Το #attoutage επηρεάζει τα προς το ζην των ανθρώπων. Ο μπαμπάς μου είναι οδηγός Uber και δεν μπορεί να λάβει κλήσεις μέχρι να αποκατασταθεί η υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας. Θα επιστρέφετε χρήματα στους ανθρώπους @ATT;» έγραψε ένας χρήστης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό