18.8 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Χάος και βαριές εκφράσεις στην εξεταστική επιτροπή για τα Τέμπη

Ειδήσεις Ελλάδα

Χάος στην εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την τραγωδία στα Τέμπη  έπειτα από το οργισμένο εξώδικο που έστειλε η οικογένεια του μηχανοδηγού του μοιραίου InterCity, διαμαρτυρόμενη για τη συζήτηση που άνοιξε, μετά από δημοσίευμα,  σχετικά με την υγεία του. 

H εξώδικη διαμαρτυρία αφορούσε στον εισηγητή της Νέας Δημοκρατίας Λάζαρο Τσαβδαρίδη με τη σύζυγος και τις τρεις κόρες του μηχανοδηγού να διαμαρτύρονται για τη συμπεριφορά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και όσων, όπως υποστηρίζουν, συμμετείχαν στην παραβίαση του ιατρικού απορρήτου και κυρίως στην αλλοίωση του περιεχομένου των ιατρικών εγγράφων.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες, στα έγγραφα που προσκομίστηκαν στην εξεταστική επιτροπή, ο μηχανοδηγός «κρινόταν απολύτως ικανός, ευρισκόμενος σε άριστη κατάσταση».

Άγρια κόντρα και βαριές εκφράσεις

Με αφορμή την εξώδικη διαμαρτυρία της οικογένειας, βαριές εκφράσεις αντάλλαξαν ο πρόεδρός της Δημήτρης Μαρκόπουλος και ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος. 

«Ολίγον ντροπή δεν βλάπτει για αυτούς που σκύλεψαν τη μνήμη του μηχανοδηγού», ανέφερε αρχικώς ο βουλευτής του ΚΚΕ, με τον Δημήτρη Μαρκόπουλο να αντιδρά όταν ο Νίκος Καραθανασόπουλος άρχισε να φωνάζει από το έδρανό του «ντροπή, ντροπή».

«Τα κουτσαβακίστικα εκεί που ξέρετε. Αυτά στους δρόμους και τα πεζοδρόμια. Θα μας δείρετε κ. Καραθανασόπουλε. Ντροπή σας, τι αγοραίο ύφος είναι αυτό…», ανέφερε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, προειδοποιώντας μάλιστα πως θα λάβει άμεσα μέτρα κατά του βουλευτή.

Γαλάζιες πληροφορίες μάλιστα θέλουν τον Νίκο Καραθανασόπουλο να φωνάζει «σκάσε» και «βούλωστο», φράσεις οι οποίες ωστόσο δεν καταγράφηκαν από τα μικρόφωνα.

Μάλιστα, η συνεδρίαση διεκόπη προκειμένου να πέσουν οι τόνοι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό