14.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Φωτεινή Πετρογιάννη: «Με τη Φαίη έχουμε εξαιρετική σχέση»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Φωτεινή Πετρογιάννη μίλησε για την εκπομπή Το πρωινό στην οποία συμμετέχει και αυτή τη σεζόν, σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Η αγαπημένη δημοσιογράφος, αναφέρθηκε και στην Φαίη Σκορδά, η οποία φέτος είναι «απέναντί» τους.

Μία ακόμη σεζόν ξεκινάει εδώ στο «Πρωινό» για εσένα και θα ήθελα να μου μιλήσεις γι’ αυτό.

Είμαι πολύ χαρούμενη, πολύ ενθουσιασμένη και λίγο αγχωμένη, όπως κάθε χρονιά στην αρχή της σεζόν. Είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά.

Νιώθεις ασφάλεια με τον Γιώργο Λιάγκα;

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένας εξαιρετικός παρουσιαστής που μπορεί να φέρει εις πέρας οποιοδήποτε θέμα προκύψει στον αέρα, στην διάρκεια της εκπομπής. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και νομίζω ότι νιώθω προστατευμένη όταν είμαι με τον Γιώργο στην εκπομπή.

Η Δούκισσα Νομικού πώς σου φαίνεται;

Είναι ένα πάρα πολύ γλυκό και λαμπερό κορίτσι, είναι πανέμορφη. Δεν την είχα δει ποτέ από κοντά, νομίζω όμως ότι θα ταιριάξουμε πολύ. Έχει θετική ενέργεια και θα είναι μία πάρα πολύ ωραία σεζόν και με τη Δούκισσα.

Το «Πρωινό» χωρίς την Φαίη πώς το βλέπεις;

Δεν θα κουραστώ να το λέω ότι με τη Φαίη έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία και μία εξαιρετική σχέση, μιλάμε ακόμα και σήμερα. Νομίζω ότι θα πετύχει αυτό που θέλει να κάνει στον ΣΚΑΪ και τελικά θα κάνει αυτό που την κάνει ευτυχισμένη. Αντίστοιχα εμείς συνεχίζουμε τη δική μας εκπομπή.

Ο ανταγωνισμός σε αγχώνει;

Σε λογικά πλαίσια, νομίζω ότι είναι λογικό να σε αγχώνει το γεγονός ότι υπάρχουν τόσες εκπομπές απέναντι. Διαφορετικά προϊόντα, αρκετός κόσμος και πολλοί παρουσιαστές. Θα έλεγα ότι είναι συναγωνισμός πια και όποιος θέλει ευτυχώς, υπάρχει επιλογή και μπορεί να δει το πρόγραμμα που του ταιριάζει καλύτερα.

Αυτό το «πάντρεμα» της ψυχαγωγίας με την ενημέρωση πώς σου φαίνεται;

Θα συνεχιστεί και φέτος φυσικά γιατί οι εξελίξεις τρέχουν. Και στην πρεμιέρα ήταν σημαντικό το κομμάτι της ενημέρωσης μέσα στην εκπομπή. Εμένα μου αρέσει γιατί έχω κάνει και τα δύο. Έχω κάνει ενημέρωση και ψυχαγωγία και ο κόσμος έδειξε πέρυσι ότι το θέλει, οπότε ήταν μία επιτυχημένη συνταγή που θα την συνεχίσουμε και φέτος, γιατί όχι, είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη στο Λοιπόν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό