16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Φταίει ο αέρας ή ο τερματοφύλακας; Το πιο «κουλό» γκολ που θα δείτε μπήκε στο MLS

Ειδήσεις Ελλάδα

Ότι και να πούμε είναι λίγο για αυτήν την φάση και ακόμα δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν φταίει ο… άνεμος ή αν απλώς ο τερματοφύλακας έκανε μία τεράστια «γκάφα»! Το μόνο βέβαιο είναι πως η αναμέτρηση του MLS ανάμεσα σε Σικάγο Φάιρ και Μόντρεαλ μας προσέφερε ένα από τα πιο περίεργα γκολ που θα δούμε μέσα στο 2024.

Βρισκόμαστε στο 84ο λεπτό και η ομάδα από το Σικάγο χάνει με 3-1 στην έδρα της. Εντούτοις, δεν πτοείται και με γκολ στο 84′ και 90+5′ ισοφαρίζει σε 3-3. Συνεχίζει να πιέζει, ψάχνοντας το γκολ της νίκης και στο 90+9′, με ελάχιστα δευτερόλεπτα να απομένουν, ο τερματοφύλακας αφήνει την μπάλα στον Κέλιν Ακόστα για ένα τελευταίο γέμισμα.

Ο Αμερικανός από τη γραμμή της μεσαίας γραμμής βάζει πολλή δύναμη στην μπάλα και επιχειρεί να την στείλει στην αντίπαλη περιοχή. Αυτό ακριβώς καταφέρνει, εκεί, όμως, που δεν υπάρχει κανένας συμπαίκτης του, παρά μόνο ο πορτιέρε του Μόντρεαλ. Ο αέρας είναι δυνατός, η μπάλα παίρνει περίεργη κατεύθυνση και ξαφνικά επί της ουσίας «τρυπάει» τα χέρια του γκολκίπερ και καταλήγει από το πουθενά στα δίχτυα!

Κυριολεκτικά στην τελευταία στιγμή του αγώνα, το Σικάγο Φάιρ νικάει με 4-3 και όλοι μένουν να απορούν το εάν αποδίδεται μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης στη δύναμη του ανέμου, ή αν πρόκειται για ένα τραγικό λάθος του τερματοφύλακα του Μόντρεαλ, Ζόναθαν Σιρουά. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό