22.5 C
Athens
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Φρανσίσκο στο flash.gr: «Ερχόμουν διαρκώς στο ΣΕΦ

Ειδήσεις Ελλάδα

 Η Μπάγερν Μονάχου, ήρθε για δεύτερη φορά στη φετινή Euroleague στην Ελλάδα, καθώς μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό AKTOR τη δεύτερη αγωνιστική και την ήττα της με 78-71, έπαιξε στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι», αν και πιέστηκαν στο τέλος, κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα με 77-69 και να επιστρέψουν στις νίκες.

Ένας παίκτης της Μπάγερν, επέστρεψε για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, μετά την περσινή του παρουσία στη χώρα μας. Ο λόγος για τον Σιλβέν Φρανσίσκο, ο οποίος ήταν τη σεζόν 2022-2023 στο Περιστέρι.

Intime

Ο Γάλλος έχει εκφράσει τον σεβασμό του προς τον πρώην του προπονητή, Βασίλη Σπανούλη, πολλές φορές, ενώ όπως δήλωσε και στο Flash.gr μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό, την περασμένη χρονιά ερχόταν συχνά στο φαληρικό γήπεδο για να παρακολουθήσει τους «ερυθρόλευκους».

Ένας εξαιρετικός γκαρντ, όπου πέρσι στην Basket League είχε μέσο όρο 12.8 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 5.4 ασίστ, ενώ στο BCL είχε 16.2 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 5.8 ασίστ.

Φέτος, δοκιμάζει την τύχη του για πρώτη φορά στο κορυφαίο επίπεδο της Euroleague και έχει θετικό πρόσημο, αφού με μέσο όρο συμμετοχής 20 λεπτά στην Μπάγερν, έχει μ.ο. 10.1 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ.

Intime

Αρχικά, ο Φρανσίσκο έκανε ένα σχόλιο σχετικά με την αγωνιστική του εικόνα, αλλά και αυτή της ομάδας του.

«Θεωρώ ότι η απόδοσή μου κόντρα στον Ολυμπιακό δεν ήταν κακή. Έπρεπε να φεύγω συχνά από τα σκριν και να βρίσκω χώρο να δημιουργήσω.

Η δουλειά που κάνανε ωστόσο οι συμπαίκτες μου ήταν εξαιρετική. Με βρίσκανε με εξαιρετικές πάσες και γενικά θεωρώ ότι βελτιώνομαι καθημερινά και μαθαίνω απ’ όλα τα ματς.

Γενικά όσον αφορά την εικόνα της ομάδας, από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά είχαμε εξαιρετική εικόνα, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Στην πρώτη περίοδο, χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ.

Δεν ήταν εύκολο ματς και παίξαμε κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα όπως ο Ολυμπιακός».

Intime

Ο Γάλλος γκαρντ, είχε βρεθεί πολλές φορές την περασμένη χρονιά στο ΣΕΦ, όπως μας είπε και του φάνηκε ιδιαίτερο να παίζει κόντρα στην ομάδα που παρακολουθούσε από την εξέδρα.

«Η περασμένη σεζόν ήταν εξαιρετική για μένα στην Ελλάδα. Αφού παίζω πλέον στη Euroleague, πρέπει να πω ότι ερχόμουν συνεχώς και έβλεπα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.

Για μένα να παίζω κόντρα στην ομάδα που έβλεπα και να είμαι σε έναν κορυφαίο σύλλογο της Euroleague είναι κάτι πολύ ξεχωριστό. Ακόμα μαθαίνω και τα πηγαίνω πολύ καλά με όλους τους συμπαίκτες μου».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό