16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός: Εσθονός διαιτητής στη Γερμανία

Ειδήσεις Ελλάδα

Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας επιστρέφουν στις υποχρεώσεις τους στο Europa League και έχουν μπροστά τους ένα δύσκολο έργο κόντρα στους Γερμανούς. Το «συγκρότημα» της Bundesliga είναι στην κορυφή του ομίλου, μετρώντας το απόλυτο, τη στιγμή που οι Πειραιώτες «παλεύουν» για την 3η θέση, έχοντας μόλις 1 βαθμό συγκομιδή.

Την Πέμπτη (27/10) οι δύο ομάδες αναμετρώνται στο «Stadion am Wolfswinkel» και η UEFA ανακοίνωσε τον «εκλεκτό» της για να διευθύνει τον αγώνα. Αυτός είναι ο Κρίστο Τόβερ από την Εσθονία, ο οποίος θα βρεθεί για πρώτη φορά στο «δρόμο» του Ολυμπιακού.

Στο παρελθόν είχε σφυρίξει την ήττα του ΠΑΟΚ 4-0 από την Τσέλσι στο Λονδίνο και την επικράτηση του «Δικέφαλου του Βορρά» 3-0 επί της Βαλερένγκα. Πάντως, ο Εσθονός έχει βρεθεί και σε ματς της Super League, στη νίκη του Άρη 2-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, αλλά και στην ήττα 3-2 της Εθνικής Ελλάδας από την Αρμενία.

Βοηθοί του ρέφερι, που ανήκει στην πρώτη κατηγορία, θα είναι οι Κάρολιν Καϊβόγια, Στεν Κλάασεν και 4ος ο Γιούρι Φρίσερ, άπαντες από την Εσθονία. Αντίθετα, στο VAR του Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός θα είναι επικεφαλής ο Φενταγί Σαν από την Ελβετία και βοηθός του ο Ντένις Χίγκλερ από την Ολλανδία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό