18.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Φουλ του άσου από τη La Liga

Ειδήσεις Ελλάδα

Παιχνίδι με δύο ισπανικά πονταρίσματα από το πρόγραμμα της Τρίτης.

Μεσοβδόμαδα υπάρχει αγωνιστική δράση στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας και στο πρόγραμμα της Τρίτης συναντάμε τρεις αναμετρήσεις.

Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά παιχνίδι, αυτό ανάμεσα στη Χετάφε και τη Βαγιεκάνο. Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα μίνι μαδριλένικο ντέρμπι, το οποίο θα διεξαχθεί στο Μετροπολιτάνο, έδρα της Ατλέτικο, λόγω τιμωρίας της Χετάφε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνοι οι κάτοχοι διαρκείας των γηπεδούχων. Η Χετάφε στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στην Ατλέτικο, αποσπώντας ισοπαλία 3-3. Η Βαγιεκάνο έκλεισε το 2023 με σερί 8 αγώνων χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, χάνοντας 0-1 από τη Βαλένθια. Πείθει πιο πολύ η Χετάφε, θα πάμε με την κάλυψη στο 1 DNB που βρίσκεται στο 1.70.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr

Συνεχίζουμε με το Σοσιεδάδ – Αλαβές που διεξάγεται περίπου δύο ώρες αργότερα, στις 20:15. Δεύτερη διαδοχική λευκή ισοπαλία για τους γηπεδούχους, αυτή τη φορά απέναντι στην Κάδιθ εκτός έδρας.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για την Αλαβές, κοίταξε στα μάτια τη Ρεάλ, όμως στο τέλος έμεινε με άδεια χέρια, χάνοντας 0-1. Έχει και δύο απουσίες στην άμυνα για τη βάσκικη μονομαχία που ακολουθεί. Αντίδραση θα ψάξει η Σοσιεδάδ, έχοντας στη συνέχεια δύο κολλητά εκτός σε Μπιλμπάο και Βίγκο. Λογικό φαβορί ο άσος που πληρώνει 1.55.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Χετάφε – Βαγιεκάνο: 1 DNB (απόδοση 1.75), 18:00
Σοσιεδάδ – Αλαβές: 1 (απόδοση 1.50), 20:15

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό