23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Φενέρμπαχτσε: Τα πολεμοφόδια των χούλιγκαν στην εισβολή τους

Ειδήσεις Ελλάδα

SUPER LIG

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΡΑΤΣΟΣ
17.03.2024 | 22:51

X

Σοβαρός κίνδυνος για τη ζωή τους διέτρεξαν οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε κατά την εισβολή των χούλιγκαν της Τράμπζονσπορ, αφού μαζί τους είχαν μαχαίρια, ρόπαλα και άλλα αντικείμενα.

Με πολεμοφόδια έγινε η εισβολή των χούλιγκαν της Τράμπζονσπορ στον αγωνιστικό χώρο έπειτα από τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε, όπως προκύπτει από τις εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Φωτογραφίες και VIDEO δείχνουν τους χούλιγκαν να κρατούν αντικείμενα όπως μαχαίρια και ρόπαλα, με τα οποία επιχείρησαν να επιτεθούν στους παίκτες της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa Conference League.

Ένας από τους χούλιγκαν που φέρεται να κρατάει μαχαίρι ήταν και αυτός στον οποίο επιτέθηκε με κλωτσιές και μπουνιές ο Μπράιτ Οσάγι-Σάμουελ, αποτρέποντας τα χειρότερα.

Ο Μερτ Μιουλντιούρ ξυλοκοπήθηκε από έναν χούλιγκαν που κρατούσε το σημαιάκι του κόρνερ, καθώς προσπαθούσε να τρέξει στα αποδυτήρια για να σωθεί.

σχετικα αρθρα

Τράμπζονσπορ – Φενέρμπαχτσε 2-3: Ο Μπατσουαγί στο 87′ λύτρωσε την αντίπαλο του Ολυμπιακού

Ασύλληπτη βία στην Τουρκία: Οπαδοί της Τράμπζονσπορ εισέβαλαν στο γήπεδο, παίκτες της Φενέρμπαχτσε τούς τσάκισαν στο ξύλο

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό