20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Φίλος της Γιουνάιτεντ «τρόλαρε» παίκτες της Λίβερπουλ μπροστά στη μούρη τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα παιχνίδια ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ έχουν πάντα ιδιαίτερο χαρακτήρα. Για πολλούς πρόκειται για το κορυφαίο ντέρμπι στον κόσμο, αλλά σίγουρα μπορούμε να πούμε ότι είναι από αυτά που ξεχωρίζουν. Οι δύο ομάδες, αναμετρήθηκαν για την προημιτελική φάση του FA Cup και μας χάρισαν ένα ιστορικό παιχνίδι. 

Εφτά γκολ, δύο ανατροπές στο σκορ, παράταση και μία νίκη στο φινάλε. Οι «κόκκινοι διάβολοι» χάρις σε γκολ του Ντιαλό στο 120′ μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη-πρόκριση για τα ημιτελικά και θα ταξιδέψουν στο Γουέμπλεϊ, προκειμένου να διεκδικήσουν το μοναδικό τρόπαιο που τους έχει απομείνει ως στόχος.

Προφανώς οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγύρισαν με όλη τους τη ψυχή αυτή τη σπουδαία νίκη της ομάδας τους, κόντρα στον μεγάλο τους αντίπαλο. Ένας φίλαθλος ήταν λίγο πιο… ενθουσιασμένος αλλά και αλαζόνας μετά την πρόκριση της ομάδας του Έρικ Τεν Χάαγκ.

Έχοντας θέση δίπλα στον πάγκο της Λίβερπουλ, όταν ακούστηκε το σφύριγμα της λήξης του αγώνα, έβγαλε βίντεο με τους παίκτες των «reds» να περνάνε από μπροστά του και αυτός να γελάει μες στη μούρη τους και να τους… ρίχνει κάποια «γαλλικά».

Συνηθισμένοι οι Άγγλοι σε τέτοιο πικάρισμα, με τους παίκτες του Κλοπ να μην δίνουν σημασία στον οπαδό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό