23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Φήμες λένε πως η Rihanna γέννησε και «it’s a girl!»

Ειδήσεις Ελλάδα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Rihanna φαίνεται να έφερε στον κόσμο το 2ο παιδί της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το ευτυχές γεγονός.

H Rihanna και ο σύντροφός της, ο ράπερ A$AP Rocky ήταν εν αναμονή της άφιξης του νέου μέλους της οικογένειας, αφού το ζευγάρι έχει αποκτήσει ήδη έναν γιο, τον 1 έτους RZA.

https://www.instagram.com/p/CosM8iwrEp9/

Η τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της με τον πιο απρόσμενο και φαντασμαγορικό τρόπο, κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της τον περασμένο Mάιο στο ημίχρονο του Super Bowl 2023. H ίδια, μάλιστα είχε επιλέξει να φορέσει μια ολόσωμη κόκκινη φόρμα, η οποία τόνιζε την αρκετά φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Rihanna performs during the halftime show at the NFL Super Bowl 57 football game between the Kansas City Chiefs and the Philadelphia Eagles, Sunday, Feb. 12, 2023, in Glendale, Ariz. (AP Photo/Matt Slocum)

Από την αποκάλυψη κι έπειτα της εγκυμοσύνης η RiRi έκανε διάφορες εμφανίσεις με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, όπως στο Met Gala φορώντας μια λευκή δημιουργία με χαρακτηριστικά τριαντάφυλλα, ενώ δημοσίευε και διάφορες φωτογραφίες στο Instagram της είτε από τη δεύτερη εγκυμοσύνη της είτε αδημοσίευτες από την πρώτη της σαν #throwback, αποδεικνύοντας πως το sexy και η μητρότητα μπορούν να συνυπάρξουν.

Η Rihanna πάντως σε παλαιότερη συνέντευξή στο Access Hollywood της είχε αναφέρει για τη μητρότητα: «Η αρχή μοιάζει δύσκολη. Είναι άγριο, τρομερό σαν κόλαση. Είναι τρελό, τον κοιτάς και είναι δικός σου, αλλά είναι ένας ξένος και νέος, και τον μαθαίνεις όπως σε μαθαίνει κι εκείνος και παράλληλα μαθαίνει τον κόσμο. Είναι μια καταπληκτική εμπειρία».

Η Rihanna γέννησε

Σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές μέσα από ρεπορτάζ του Media Take Out, η Rihanna γέννησε και μάλιστα αποκαλύφθηκε και το φύλο του μωρού που δεν είχε γίνει γνωστό. Η τραγουδίστρια, λοιπόν έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

O φίλος της οικογένειας – ο οποίος αποκάλυψε και τα ευχάριστα στο Media Take Out – ανέφερε πως η μικρούλα μοιάζει με τη Rihanna και μάλιστα, έχει πάρει τα μάτια της/ Ωστόσο, αυτή η πληροφορία είναι κάπως περίεργη, αφού είναι πολύ νωρίς για να ξεχωρίσει κανείς σε ποιον από τους δυο γονείς μοιάζουν τα χαρακτηριστικά του μωρού.

Παρ’ όλα αυτά, το ζευγάρι δεν έχει κάνει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση.

https://www.instagram.com/p/Cr3pCL7OnXw/Η sexy φωτογράφηση της Rihanna λίγο πριν γεννήσει

Πάντως η Rihanna λίγα 24ωρα πριν γεννήσει έκανε μια φωτογράφηση για το brand της «Savage x Fenty» δημοσιεύοντας στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών όπου βλέπουμε την ίδια να θηλάζει τον γιο της, RZA, ενώ φοράει ένα μαύρο σουτιέν εγκυμοσύνης από την νέα της συλλογή.

Τα σουτιέν πωλούνται αυτή τη στιγμή στην τιμή των 45 λιρών και διαθέτουν ένα αφαιρούμενο εξωτερικό στρώμα που διευκολύνει το θηλασμό.

https://www.instagram.com/p/CvtGft6LRmB/

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό