21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Υποδεχτείτε την Άνοιξη με τα πιο hot nail trends

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετρώντας αντίστροφα για την άνοιξη, περιμένουμε πως και πως δυο πράγματα: να ανανεώσουμε τόσο την γκαρνταρόμπα μας, όσο και τα… βερνίκια στο νεσεσέρ μας! Ελάτε, λοιπόν, να πάρουμε μια ιδέα για τις πιο hot τάσεις της πιο λουλουδάτης και χρωματιστής εποχής του χρόνου, όσον αφορά το μανικιούρ μας, έτσι ώστε να είμαστε πανέτοιμες! 

#Διάφανο

Σικ, καθαρό, φίνο… Είναι λίγες μόνο λέξεις που μπορούν να χαρακτηρίσουν το διάφανο μανικιούρ, που φέτος την άνοιξη είναι ένα απο τα μεγαλύτερα trend. Η “ήσυχη πολυτέλεια” που προσφέρει το καθιστά μια ιδανική επιλογή για όλες τις γυναίκες.

#Ροζ

Ρομαντικό και κομψό το ροζ μανικιούρ είναι μια πρόταση που λίγες γυναίκες αφήνει ασύγκινητες. Άλλωστε η φετινή χρονιά ανήκει στην Barbie, λόγω της αγαπημένης ταινίας, και οι περισσότερες πάθαμε έναν εθισμό με την συγκεκριμένη απόχρωση. Αν θέλετε, λοιπόν το μανικιούρ σας να θυμίζει… ζαχαρωτό, τολμήστε το ανεπιφύλακτα! Μπορείτε, μάλιστα, να το δοκιμάσετε και σε γαλλικό που είναι πάντα τάση. 

#Orange Red:

Η παραλλαγή του all time classic κόκκινου, ακούει στο όνομα “orange red”, που προκύπτει απο την ανάμειξή του με το φωτεινό πορτοκαλί που του δίνει δυναμισμό. Δροσερό αλλά και παράλληλα εξαιρετικά θηλυκό, θα σε κάνει να το λατρέψεις.  

#Lime: 

Μπορει να θυμίζει καλοκαίρι, ωστόσο στις σωστές δόσεις είναι μια πολύ όμορφη επιλογή και για την άνοιξη. Ιδανικά χρησιμοποιήστε το για μια trendy παραλλαγή του γαλλικού σας. 

#Floral:

Τι πιο ταιριαστό με την εποχή απο το… ανθισμένο μανικιούρ; Σε κοντά ή μακριά νύχια ταιριάζει ιδανικά, αρκεί να βρείτε τα κατάλληλα σχέδια, να μην κάνετε υπερβολές και να έχετε παιχνιδιάρικη διάθεση! 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό