19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Υπάρχει το άγχος της καινούργιας αρχής»

Ειδήσεις Ελλάδα

Για την νέα υποψηφιότητα του στις Ευρωεκλογές, μίλησε ο Αλέξης Γεωργούλης στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου», την Δευτέρα το πρωί, δηλώνοντας μεταξύ άλλων έτοιμος για μια νέα αρχή μετά τις καταγγελίες που είχαν γίνει σε βάρος του:

«Είμαι υποψήφιος Ευρωβουλευτής. Υπάρχει το άγχος της καινούργιας αρχής. Κοιτάμε πώς θα βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά, γιατί έχουμε λίγο χρόνο», είπε ο Αλέξης Γεωργούλης και συνέχισε: «Το έχω συνηθίσει να βρίσκομαι σε δυο μέρη ταυτόχρονα, οπότε δεν μου είναι δύσκολο. Θα ήθελα πάρα πολύ να επιστρέψω τηλεοπτικά αλλά έχουν προτεραιότητα οι εκλογές».

Να θυμίσουμε ότι το Πράσινο Κίνημα είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητα του Αλέξη Γεωργούλη στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου, με μια επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε στα τέλη Μαρτίου.

Η ανακοίνωση του Πράσινου Κινήματος

Ο Αλέξης Γεωργούλης θα συνεισφέρει τα μέγιστα με την εμπειρία του και το πλούσιο Ευρωκοινοβουλευτικό του έργο, καθώς κατάφερε να αναδειχθεί στην 1η θέση από όλους τους Έλληνες Ευρωβουλευτές, σε κοινοβουλευτική επίδραση, με βάση τη μέτρηση του BCW Influence Index.

Το Πράσινο Κίνημα, εκφράζει την σύγχρονη κυβερνώσα οπτική των “πράσινων πολιτικών”, μακριά από τις περιθωριακές ιδεοληψίες των οικολόγων του παρελθόντος. Με ολοκληρωμένη πρόταση, που εμπεριέχεται στο Σχέδιο Πράσινης Διακυβέρνησης, το οποίο έχει εγκαίρως παρουσιαστεί και βρίσκεται στη διάθεση όλων των πολιτών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό