20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Υπάλληλος στο δήμο Ερέτριας ο 46χρονος παλαιοχριστιανός

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα από τις αρμόδιες αρχές για το καθεστώς εργασίας του 46χρονου πατέρα της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών στην Κόρινθο, ο οποίος φέρεται να εργάζεται στο δήμο Ερέτριας και μάλιστα με καθεστώς τηλεργασίας.

Όπως γνωστοποίησε στη Βουλή η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, έχει ζητήσει ήδη να διενεργηθεί σχετικός έλεγχος ώστε, όπως είπε, «να δούμε που υπηρετεί και με ποιο καθεστώς».

Νωρίτερα, ο δήμαρχος Ερέτριας – Αμαρύνθου, Νίκος Γουρνής, αποκάλυψε ότι ο 46χρονος εργάζονταν εδώ και τρία χρόνια ως δημοτικός υπάλληλος χωρίς αυτοπρόσωπη παρουσία, αλλά εξ’ αποστάσεως μέσω… ίντερνετ.

Δήμαρχος Ερέτριας-Αμαρύνθου για τον 45χρονο «παλαιοχριστιανό»

«Ενημερώθηκα και του έχω στείλει και έγγραφα να παρουσιαστεί. Έκανε δουλειά εξ αποστάσεως. Εγώ παρέλαβα τον δήμο αρχές του χρόνου. Απ’ ό,τι βλέπω εγώ από τα χαρτιά του 2020, έγινε μετάταξη για λόγους υγείας στον δήμο εδώ, παρείχε υπηρεσίες εξ αποστάσεως, έτσι μας είχαν πει από την προηγούμενη διοίκηση.

Εμείς βρήκαμε εδώ πέρα, είχε ένα έγγραφο από τον αντιδήμαρχο στις 16 του μήνα ότι δεν παρουσιαζόταν εδώ. Έστειλα έγγραφο στον εν λόγω κύριο, δεν παρουσιάστηκε, και δεύτερο έγγραφο στις 13 του μήνα που τον καλώ σε απολογία γιατί δεν ερχόταν. Παρ’ όλα αυτά, μέσα στην υπηρεσία, επειδή τα ψάχνω τώρα, τις δουλειές που του είχαν αναθέσει τις έκανε», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο δήμαρχος Ερέτριας-Αμαρύνθου Νικόλας Γουρνής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό