20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τόνια Σωτηροπούλου: Ανησύχησε τους followers της με την πληγή στο πρόσωπο σε backstage γυρισμάτων

Ειδήσεις Ελλάδα

Πριν από μερικές μέρες η Τόνια Σωτηροπούλου ανέβασε φωτογραφίες από τη νέα τηλεοπτική σειρά «Ψυχοκόρες» όπου παίζει και σήμερα έκανε ανάρτηση από backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα με τον Βασίλη Κεκάτο. 

Μόνο που ανάμεσα στις φωτό που ανέβασε, απεικονίζεται η ίδια να έχει μία φριχτή πληγή στο πρόσωπο, γράφοντας στη λεζάντα: «We dream as ghosts in empty towns».

Φυσικά δεν επρόκειτο για πραγματική πληγή της αλλά για προϊόν πολύ καλού, σχεδόν κινηματογραφικού μακιγιάζ που απαιτούνταν για το γύρισμα κάποιας σκηνή στη μίνι σειρά του Mega, Milky Way.

Πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά της βραβευμένης με Χρυσό Φοίνικα στο φεστιβάλ των Κανών ταινίας, που έρχεται τον Οκτώβριο στο κανάλι και στην οποία παίζει και η Τόνια Σωτηροπούλου, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του επίσης βραβευμένου σκηνοθέτη Βασίλη Κεκάτου.

Σύμφωνα με την υπόθεση του έργου, σε μία απόμακρη ορεινή πόλη, η 17χρονη Μαρία, τελειόφοιτη Λυκείου, ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια και να ζήσει το «αθηναϊκό όνειρο» μακριά από το ασφυκτικό περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει. Τα όνειρά της όμως χάνονται όταν μένει έγκυος από τον φίλο της, τον Τάσο, έναν νεαρό που έχει περάσει όλη του τη ζωή δουλεύοντας στο μοναδικό βενζινάδικο της πόλης. Οι δικοί τους άνθρωποι χαίρονται με την εξέλιξη αυτή όμως η Μαρία συνειδητοποιεί ότι οι περιορισμοί αυξάνονται επικίνδυνα.

Πρόσωπο-κλειδί και καταφύγιό της ο Τζο, ο νέος συμμαθητής της – ένα αγόρι που ξεχωρίζει από το συντηρητικό περιβάλλον της τοπικής κοινωνίας. Οι δυο τους ξεκινούν ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες στον δρόμο προς την ενηλικίωση. Αντιμέτωπη με το μεγάλο της δίλημμα, η Μαρία θα βρεθεί ανάμεσα σε αυτό που πραγματικά είναι και σε αυτό που θέλουν οι άλλοι να γίνει.

Πρωταγωνιστούν: Κορίννα Ντουλλάαρτ, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Γιούλικα Σκαφιδά, Θέμις Μπαζάκα, Αργύρης Μπακιρτζής, Μαρία Καλλιμάνη, Σοφία Κόκκαλη, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Τόνια Σωτηροπούλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Στυλιάνα Ιωάννου, Ναταλία Σουίφτ, Αφροδίτη Καποκάκη, Ευαγγελία Καμάρα, Ιώκο Ιωάννης Κοτίδης, Ξένια Ντάνια, Σταύρος Τσουμάνης, Βίκυ Μαϊδάνογλου, Τζέο Πακίτσας, Κασσιόπη Κλέπκου, Αλέξανδρος Βούλγαρης.

Guest stars: Λαέρτης Μαλκότσης, Νίκος Καραθάνος, Κίμων Κουρής, Ιβάν Σβιτάιλο, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Άλκηστις Πουλοπούλου, Ελένη Φουρέιρα.Παραγωγή: FOSS PRODUCTIONS

Photo 1/4

Εν ώρα γυρισμάτων. 

Photo 2/4

Με την πληγή στο πρόσωπο, κάποιοι ανησύχησαν. 

Photo 3/4

Πρόκειται όμως για προϊόν μακιγιάζ για τις ανάγκες των γυρισμάτων. 

Photo 4/4

Έτσι μεταμορφώνεται η Τόνια Σωτηροπούλου για τις ανάγκες της δουλειάς της. 

ΔΕΣ ΤΗ – 4 PHOTOS

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό