18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Τυφλή» εμπιστοσύνη στον Έμερι, ανανέωσε με την Άστον Βίλα πριν τον Ολυμπιακό

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Άστον Βίλα έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Ουνάι Έμερι, εκείνος δεν «κοιτάει» πουθενά αλλού και οι δύο μεριές ανανέωσαν την συνεργασία τους μέχρι και το καλοκαίρι του 2027! Ο Ισπανός τεχνικός θα συναντήσει στα ημιτελικά του Conference League τον Ολυμπιακό και θα έχει το κεφάλι του… καθαρό, αφού οι φημολογίες που τον συνέδεαν με την Μπάγερν Μονάχου έλαβαν τέλος.

Ο Έμερι έχει πραγματοποιήσει μία φοβερή πορεία με την Άστον Βίλα απ’ όταν την ανέλαβε τον Νοέμβριο του 2022, αφού την είχε βρει στη 16η θέση της Premier League έπειτα και από την απόλυση του Στίβεν Τζέραρντ. Ο σύλλογος από εκεί που είχε κερδίσει μόλις δύο φορές στα τελευταία 12 του παιχνίδια μέτρησε 15 νίκες στα επόμενα 25 ματς και η Βίλα «εκτοξεύτηκε» προς τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Τελικά, τερμάτισε στην 7η θέση και άφησε εκτός Ευρώπης την Τότεναμ και έτσι συμμετείχε στο Conference League, όπου θα συναντήσει τον Ολυμπιακό του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για μία θέση στον μεγάλο τελικό. Η Άστον Βίλα φέτος διανύει μία τρομερή χρονιά και είναι στην 4η θέση της Premier League και πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει εισιτήριο για το επόμενο Champions League.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι στο +6 από την 5η Τότεναμ, έχοντας όμως δύο παιχνίδια παραπάνω. Η Άστον Βίλα, παράλληλα, είναι στο +16 από την 6η Νιούκαστλ και την 7η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, διαθέτοντας εκ νέου δύο αγώνες περισσότερους, συνεπώς η ευρωπαϊκή της παρουσία (και) του χρόνου θεωρείται δεδομένη κι αυτό οφείλεται στον… master Ουνάι Έμερι. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό