21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τυνησία: Νεκρός ο ποδοσφαιριστής που είχε αυτοπυρποληθεί – Τεράστιες αντιδράσεις στη χώρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Τυνησία: Ο Νιζάρ Αϊσαουί, ο οποίος αυτοπυρπολήθηκε έξω από αστυνομικό τμήμα, υπέκυψε στα τραύματα και πέθανε σε ηλικία 35 ετών.

Ο Αϊσαουί είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, η οποία είναι υπεύθυνη για διαδοχικές βομβιστικές επιθέσεις σε μεγάλες πόλεις της χώρας.

Σε βίντεο που είχε αναρτήσει, ανέφερε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή κι έκανε λόγο για «αστυνομική αδικία». «Για μια διαμάχη με κάποιον που πουλάει μπανάνες στα 10 δηνάρια, κατηγορούμαι για τρομοκρατία στο αστυνομικό τμήμα. Τρομοκρατία για μια καταγγελία για μπανάνες», ανέφερε.

Ο παλαίμαχος παίκτης, ο οποίος είχε αγωνιστεί και στην κορυφαία ομάδα της Τυνησίας, Μοναστίρ, υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού και οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν.

Ο θάνατος του έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις από την οικογένειά του και πολίτες της χώρας, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα που σημειώθηκε το περιστατικό.

Η συγκλονιστική στιγμή από την αυτοπυρπόληση του:

Warning ⚠️ graphic footage ? Tunisian Ex-footballer Nizar Issaoui set himself on fire outside a police station in Haffouz, Kairouane when he found himself with terrorism charges after a dispute with a fruit seller.He suffered severe burns but is stable#Tunisia pic.twitter.com/5V7LorL9St

— Souhail Khmira (@SKhmira) April 10, 2023



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό