18.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Τσιμπόνα: Στα πρόθυρα της χρεωκοπίας η ιστορική ομάδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία από τις πιο ιστορικές ομάδες του ευρωπαϊκού κινδυνεύει άμεσα με χρεωκοπία, όπερ και σημαίνει ότι όχι μόνο δεν έχει το δικαίωμα συμμετοχής σε καμία διοργάνωση αλλά κινδυνεύει και με αφανισμό!

Στο χείλος του γκρεμού βρίσκεται η ιστορική Τσιμπόνα! Συγκεκριμένα ο τραπεζικός λογαριασμός της κροατικής ομάδας έχει αποκλειστεί για 120 ημέρες λόγω ανεξόφλητων οφειλών, με αποτέλεσμα να βρίσκεται ένα βήμα πριν από την οριστική πτώχευση.

Συγκεκριμένα ο οργανισμός θα έχει 45 ημέρες για να πείσει τις τοπικές αρχές ότι μπορεί να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο. Έως τότε ο σύλλογος δεν μπορεί να πάρει μέρος σε καμία διοργάνωση αλλά και ούτε να υπογράψει και επίσημα παίκτες.

Από τη στιγμή που συμπληρώθηκαν 120 ημέρες από τον αποκλεισμό του τραπεζικού λογαριασμού, η κροατική νομοθεσία αναφέρει ότι ο σύλλογος βρίσκεται ήδη σε καθεστώς πτώχευσης! Η Τσιμπόνα έχει πολλά χρέη τα οποία έχουν γίνει μια μεγάλη θηλιά στο λαιμό της ομάδας, ενώ την περασμένη σεζόν οι παίκτες είχαν κάνει απεργία λόγω του ότι είχαν μείνει απλήρωτοι.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που περιμένουν τις πληρωμές μέσω των γραμματίων είναι δύο πρώην αθλητικοί διευθυντές και πολλοί παίκτες από πολλές σεζόν στο παρελθόν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό