17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τρομακτικές στιγμές στο ντέρμπι της Κροατίας με 51 συλλήψεις οπαδών

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο κακός χαμός συνέβη για ακόμη μια φορά στο ντέρμπι της Κροατίας, ανάμεσα στις δύο αιώνιες αντιπάλους, Χαϊντούκ και Ντιναμό με την κατάσταση να βγαίνει ξανά εκτός ορίων και τα επεισόδια να αμαυρώνουν και να επισκιάζουν για ακόμη μια φορά τον αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες. 

Οι αιώνιες αντίπαλές Ντιναμό και Χαϊντουκ, αναμετρήθηκαν την Τετάρτη (3/4), για το Κύπελλο της Κροατίας. Τα εξωαγωνιστικά όμως γεγονότα ήταν εκείνα που για ακόμη μια φορά, άφησαν την μπάλα στην… άκρη.

Σημαντικό να σημειωθεί εδώ, ότι οι οι εν λόγω ομάδες είχαν αναμετρηθεί πριν την επικείμενη φορά, πριν από κάποιες ημέρες, όταν «κόντραραν» τα ξίφη τους για την αγωνιστική πρωταθλήματος στο Σπλιτ. Η Ντιναμό είχε καταφέρει να φύγει νικήτρια με 1-0 από την έδρα της Χαϊντούκ. Η «μοιραία» συνάντηση ήρθε ξανά αυτή την φορά, όπως και προ είπαμε για αγώνα του Κυπέλλου. 

Η αναμέτρηση ήταν κρίσιμης σημασίας μιας και βρίσκονταν στα ημιτελικά του θεσμού και με νίκη κάποιας από τις εκατέρωθεν ομάδες, θα την έστελνε στον τελικό της διοργάνωσης. Η Ντιναμό κατάφερε να πληγώσει ξανά την Χαϊντούκ, και να πάρει την νίκη με το ίδιο πάλι σκορ και την πολύ σημαντική πρόκριση.

Μετά το σφύριγμα της λήξης οι οπαδοί των γηπεδούχων, κατευθύνθηκαν προς τους Bad Blue Boys, τους οργανωμένους φιλάθλους της Ντιναμό. όταν όμως αντιλήφθηκαν ότι δεν μπορούσαν να φτάσουν τα έβαλαν με τους αστυνομικούς με τις σκηνές, να είναι τραγικές. 

Χιλιάδες καθίσματα ήταν σπασμένα, ενώ ακόμη οι δύο αποστολές των ομάδων είχαν εγκλωβιστεί και δεν μπορούσαν να μετακινηθούν λόγω των επεισοδίων που είχαν αρχίσει να λαμβάνουν χώρα και έξω από το γήπεδο. Όλο αυτό έφερε τις 51 συλλήψεις ενώ ακόμη και 3 τραυματισμούς αστυνομικών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό