19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τριαντάφυλλος και Κωνσταντίνος Βασάλος έλυσαν τις διαφορές τους on camera

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Τριαντάφυλλος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έλυσαν τις διαφορές τους  μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», βάζοντας τέλος στην κόντρα τους.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Τριαντάφυλλος και μίλησαν για όλα.

«Είχα σκοπό να στηρίξω Σάκη-Μαριαλένα-Βασάλο, και Βασάλο γιατί είχαμε μιλήσει πριν φύγω για το Survivor και μου είπε εκείνος και ο Κώστας ο μισθοφόρος, κάποια πράγματα για το παιχνίδι και το σεβάστηκα. Και έλεγα θα τον στηρίξω αν ξαναπάει. Σου είχα βγάλει και τραγούδι, αλλά έκανες ειρωνικό σχόλιο. Πώς γίνεται Survivor με Βασάλο μέσα να κάνει 9%; Σου ζητάω συγγνώμη Κωνσταντίνε», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Στη συνέχεια ο Τριαντάφυλλος πρόσθεσε: «Μου έκαναν πρόταση από το survivor για πάνω από 10.000 ευρώ την εβδομάδα. δεν μπορούσα να αφήσω πάλι το παιδί μου. Έχω μιλήσει με Αλέξη Παππά. Δεν θα ήταν ωραίο το παιχνίδι χωρίς αυτόν. Και για τα χρήματα και για το παιχνίδι πήγε. Αν πήγαινα στο παιχνίδι θα έπαιρνα μαζί μου σίγουρα τον Αλέξη Παππά που είναι ήδη μέσα και δεν θα έπαιρνα με τίποτα τον Κόρο. Έλεγε και έκανε κακίες. Όλοι κλέβαμε στο Survivor. Δεν θεωρώ ότι είναι σωστή η συμμετοχή της Δαλάκα και της Ασημίνας γιατί είχαν κλέψει τηλέφωνο και για το παιχνίδι είναι ιερότερη κλεψιά».

«Θα κάνεις εκπομπή στο open;», ρώτησε στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Καλώ τους καναλάρχες να πάρουν εμάς τους 2 για εκπομπή. Δεν θα ήμουν στην εκπομπή του open λόγω των εμφανίσεών μου», απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Τριαντάφυλλος.

Και συνέχισε κλείνοντας ο Τριαντάφυλλος: «Θεωρώ σωστό οι τραγουδιστές να κάνουν διαφημίσεις από τη στιγμή που έχουν απήχηση, προκειμένου να βγάλουν χρήματα για την οικογένειά τους. και επειδή το λέει ο Νταλάρας, δεν πρέπει να κάνουμε διαφημίσεις;».

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό