23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τρελή πρόκριση αφιερωμένη στον Μιχάλη Κατσούρη για την ΑΕΚ – Ο Βίντα έφερε τη λύτρωση απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Ειδήσεις Ελλάδα

Συγκίνηση στην OPAP Arena

Με τη φανέλα του Μιχάλη Κατσούρη, που δολοφονήθηκε από χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, πανηγύρισε την πρόκριση της ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα (2-2 με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ) την Κυριακή (19/8), ενώ ο Κροάτης Ντομαγκόι Βίντα με το επικό του γκολ έστειλε την «Ένωση» στα play-offs του Champions League, όπου και θα αντιμετωπίσει την Αντβέρμπ, με στόχο την είσοδό της στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Φανερά συγκινημένος ο Ματίας Αλμέιδα αφιέρωσε την πρόκριση κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ στον 29χρονο οπαδό της ΑΕΚ που άφησε την τελευταία του πνοή κοντά στην OPAP Arena και σε δηλώσεις του στην «Cosmote TV» είπε μετά το τέλος του αγώνα: «Δεν περίμενα να υποφέρουμε τόσο, αλλά δείξαμε πως δεν τα παρατάμε και είμαστε μία μεγάλη ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο».

«Είμαστε όλοι μαζί, όσοι βρίσκονται εδώ και στον ουρανό είναι μαζί μας» συμπλήρωσε.

Δείτε τις δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα:

 

Στο 92ο λεπτό του αγώνα απέναντι τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην OPAP Arena, η ΑΕΚ ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 και αποκλεισμένη από τη συνέχεια. Όμως, με ανατροπή που ανάγεται στη σφαίρα του… εξωπραγματικού, ισοφάρισε 2-2 και πήρε την πρόκριση καθώς στο πρώτο ματς είχε επικρατήσει 2-1. Ο Αραούχο στο δεύτερο λεπτό και ο Ντομαγκόι Βίντα στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων υπέγραψαν τη μεγάλη ανατροπή. Η Ντιναμό είχε «αγγίξει» την πρόκριση με τέρματα των Σούταλο (45+1΄), Λιούμπιτσιτς (65΄).

Στην OPAP Arena τίμησε τη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη και η οικογένεια του που παρακολούθησε τον αγώνα ενώ πριν την έναρξη του οι παίκτες των κιτρινόμαυρων άφησαν λουλούδια μπροστά σε μία τεράστια φωτογραφία του 29χρονου.

Η οικογένεια του Μιχάλη Κατσούρη στην OPAP Arena

Δείτε τους παίκτες της ΑΕΚ να αφήνουν λουλούδια στη μνήμη του Μιχάλη πριν την έναρξη του αγώνα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό