17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τρελάθηκε ο Φαν Ντάικ στο γκολ του Νούνιες, πήρε κινητό και φώναζε εκστασιασμένος

Ειδήσεις Ελλάδα

Όλα έδειχναν πως η Λίβερπουλ θα υποπέσει σε σοβαρό στραβοπάτημα το απόγευμα του Σαββάτου (02/03) στο πλαίσιο της κούρσας τίτλου του αγγλικού πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά, οι «Ρεντς» και ο Ντάργουιν Νούνιες είχαν διαφορετική άποψη και με γκολ στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων, έφυγαν νικητές από την έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ η οποία μεταξύ άλλων έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία, όπως και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα δεν πρόκειται να αλλάξει και η Λίβερπουλ πήρε μια απροσδόκητη, όπως αποδείχθηκε, νίκη στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Premier League, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης ανεξαρτήτως του τι θα γίνει στα υπόλοιπα παιχνίδια της «στροφής». Το γκολ του Ντάργουιν Νούνιες έδωσε την αφορμή για ξέσπασμα πανηγυρισμών τόσο στις τάξεις των φιλάθλων της Λίβερπουλ που «έδωσαν» το παρών στο «City Ground» όσο και στους συμπαίκτες του Ουρουγουανού στράικερ με πρώτο και καλύτερο τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

Ο αρχηγός της ομάδας του Μερσεϊσάιντ ξέσπασε και αυτός με τη σειρά του στο νικητήριο γκολ που χάρισε τη νίκη στη Λίβερπουλ, με αποκορύφωμα ένα σκηνικό για το οποίο έγινε viral. Με την έκσταση να επικρατεί μεταξύ παικτών και φιλάθλων, ο άνθρωπος των «κόκκινων» όντας υπεύθυνος για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας, απαθανάτισε τις στιγμές μετά το γκολ του Νούνιες, με τον Ολλανδό στόπερ να παίρνεις το κινητό και να φωνάζει στην κάμερα σε μια φοβερή στιγμή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό