17.4 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Τραγικός θάνατος για δύο οπαδούς κατά τη διάρκεια του Λειψία

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Λειψία επικράτησε της Γκλάντμπαχ με 2-0 το απόγευμα του Σαββάτου (17/02) για την 22η αγωνιστική της Bundesliga, αλλά το εν λόγω αποτέλεσμα έρχεται σε δεύτερη μοίρα για δυσάρεστους λόγους.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσαν οι άνθρωποι των γηπεδούχων, ένας οπαδός έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στο γήπεδο με τις προσπάθειες ανάνηψής του, να μην φέρνουν αποτέλεσμα και ο σύλλογος να βυθίζεται σε θλίψη.

Ωστόσο, παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε και μετά το τέλος της εν λόγω αναμέτρησης, όταν ένας φίλος της Γκλάντμπαχ αυτή τη φορά, βρήκε τραγικό θάνατο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα την ώρα που αποχωρούσε από το γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανάρτηση της Λειψίας:

«Μια σπαρακτική νύχτα. ‘Υπήρξε ένα επείγον ιατρικό περιστατικό σήμερα πριν από τον αγώνα μεταξύ της Λειψίας και της Γκλάντμπαχ και το άτομο δυστυχώς έχασε τη ζωή του μέσα στο γήπεδο.

Την ίδια ημέρα, ένα μέλος των οπαδών της Γκλάντμπαχ έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο δρόμο προς τη Λειψία. Είμαστε βαθιά θλιμμένοι και όλες μας οι σκέψεις είναι με τις οικογένειες και τους συγγενείς των οπαδών, στους οποίους εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό