16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου στις 6/12, επισημοποίηση σχέσεων…

Ειδήσεις Ελλάδα

ΤΡΙΓΩΝΟ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ – ΚΡΟΝΟΥ  06.12.23

Στις 06.12 η γοητευτική και μυστηριώδης Αφροδίτη θα συναντήσει σε μια θετική όψη τριγώνου τον Κρόνο που θα της βάλει όρια ή θα της δώσει την ασφάλεια της μονιμότητας που η ίδια έχει ανάγκη.

Ο Κρόνος ίσως να βάλει κάποιο περιορισμό στην Αφροδίτη και ίσως να την πιέσει για να οργανώσει τα συναισθήματά της αλλά είναι σίγουρο ότι θα συνεργαστεί μαζί της για να καλύψει τις ανάγκες της.

Γνωρίζουμε από τους κανόνες της Αστρολογίας ότι χωρίς Κρόνο δεν μπορεί να υπάρξει μονιμότητα στις σχέσεις μας ή ότιδήποτε θελήσουμε να ξεκινήσουμε και σε αυτή την περίπτωση ο θετικός συνδυασμός των δύο πλανητών θα προσφέρει τη δυνατότητα της μακροχρόνιας δέσμευσης  ή ευημερίας.

Έτσι θα υπάρξουν ευκαιρίες  για επισημοποίηση ή μονιμοποίηση κάποια σχέσης,ή η δυνατότητα μονιμότητας σε κάποια συνεργασία ωστόσο κάποιοι ίσως να έχουν γνωριμίες με κάποια διαφορά ηλικίας ή να έχουν σημαντική βοήθεια από κάποιο άτομο κύρους ή έναν γονιό .

Θα επηρεαστούν περισσότερο τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι-Σκορπιοί-Ιχθείς) αλλά ευνοημένα θα είναι και τα ζώδια της Γης (Ταύροι-Παρθένοι-Αιγόκεροι) των αρχικών ημερών του 1ου δεκαημέρου.

Πιο αναλυτικά

Οι Κριοί θα πάρετε ανακούφιση από τη σχέση σας ή κάποια γνωριμία που ίσως να έχετε κάνει σε ανασφάλειες που ίσως να έχετε με τον Κρόνο στον 12ο σας οίκο ,ίσως πάρετε απόφαση για την μονιμοποίηση κάποιας σχέσης  ενώ πολλοί θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια μόνιμη επαγγελματική συνεργασία αλλά να ρυθμίσετε και κάποια οικονομικά θέματα.

Οι Ταύροι ίσως να κάνετε μια γνωριμία με διαφορά ηλικίας ή  μια γνωριμία σε κάποιο ταξίδι ή μετακίνησή σας,θα πάρετε αποφάσεις σοβαρές για κάποια σχέση σας ή γνωριμία,θα ευνοηθείτε με κάποια επαγγελματική συνεργασία στο εξωτερικό ή κάποιοι θα έχετε την δυνατότητα να βρείτε μια μόνιμη εργασία.

Οι Δίδυμοι θα ασχοληθείτε αρκετά με τις οικονομικές σας υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητα ,θα ασχοληθείτε με την εργασία σας αλλά θα μπορέσετε να κάνετε σημαντικές τακτοποιήσεις ακόμη κι αν ο Κρόνος θα συνεχίσει να σας κουράζει και να σας πιέζει ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να βάλετε στη θέση τους άτομα μέσα στην εργασία σας που ίσως να είναι χαμηλότερου επιπέδου και ίσως να λειτουργούν εις βάρος σας.Κάποιοι βέβαια δεν αποκλείεται να αποκτήσετε και μια μεγαλύτερη θέση ευθύνης ενώ κάποιο φλερτ μέσα στον χώρο εργασίας σας ίσως να πάρει πιο σοβαρή μορφή.

Οι Καρκίνοι θα έχετε έντονες γνωριμίες και ίσως να παθιαστείτε ερωτικά με κάποιο άτομο που μπορεί και να βρίσκεται μακριά,η σχέση σας με κάποιο φίλο ίσως να εξελιχθεί σε μια βαθιά ερωτική και ουσιαστική επαφή αλλά μπορεί να πάρετε και ικανοποίηση από μια σταθεροποίηση των παιδιών σας επαγγελματική ή προσωπική.

Οι Λέοντες θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε θέματα γραφειοκρατικά ή οικονομικά της οικογένειας ή του σπιτιού,θα ξεκαθαρίσετε ίσως και κληρονομικά ζητήματα με τα αδέλφια σας αλλά κάποιοι θα αποκτήσετε μόνιμα έσοδα από κάποιο ακίνητο αλλά και έσοδα από σύντροφο ή συνεργάτη.

Οι Παρθένοι θα ευνοηθείτε με μια μόνιμη οικονομική συμφωνία ,με μονιμοποίηση κάποιας σχέσης σας ή μια μόνιμη συνεργασία.Θα νοιώσετε αρκετά ασφαλείς γεμάτοι αυτοπεποίθηση ενώ κάποιοι ίσως να έχετε θετικές εξελίξεις σε νομικά θέματα,θέματα σπουδών αλλά και προτάσεις από το εξωτερικό που θα είναι μακροχρόνιες.

Οι Ζυγοί θα ασχοληθείτε αρκετά με τον τομέα των οικονομικών και προσωπικών σας δεδομένων ,κάποιοι ίσως να νοιώσετε και μια ανασφάλεια αλλά θα έχετε υποστήριξη από συνεργάτες και θα καταφέρετε να κάνετε νέες γνωριμίες που θα έχουν τη δυνατότητα μονιμοποίησης.Έτσι και μια μόνιμη συνεργασία ή σχέση μπορεί να δημιουργηθεί στη ζωή σας αλλά και έσοδα μόνιμα και  παρόλο  που δεν θα είναι τεράστια λόγω της αδυναμίας της Αφροδίτης στον Σκορπιό θα είναι αρκετά επιβοηθητικά για εσάς.

Οι Σκορπιοί με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα είστε αρκετά σαγηνευτικοί και θελκτικοί και θα έχετε μεγάλη εύνοια στην ερωτική σας ζωή.Θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την μονιμότητα μιας σχέσης ή γνωριμίας,κάποιοι θα ερωτευτείτε ίσως και με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας,κάποιον δάσκαλο ή μέντορα ενώ κάποιοι θα αποφασίσετε να δεσμευτείτε με αιτία τον ερχομό μιας εγκυμοσύνης.Επίσης κάποιοι ίσως να πάρετε ικανοποίηση από την σταθεροποίηση σε θέματα των παιδιών σας.

Οι Τοξότες θα καταφέρετε επιτέλους να κάνετε τακτοποιήσεις σε θέματα σπιτιού και οικογένειας και να έχετε μεγαλύτερο έλεγχο στα έξοδά σας ώστε να καταφέρετε να πετύχετε κάποιους στόχους σας ωστόσο ίσως να κάνετε και κάποιες μυστικές συμφωνίες επαγγελματικές ή να έχετε κάποια βοήθεια από κάποιο σας γονιό.Κάποιοι θα δώσετε δεύτερη ευκαιρία σε πρόσωπο από το παρελθόν ενώ και οικονομικές συμφωνίες με φιλικά πρόσωπα θα έχουν δυνατότητα μονιμότητας.

ΟΙ Αιγόκεροι θα έχετε γνωριμίες μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον και ίσως να αποφασίσετε να κάνετε μια μόνιμη σχέση ενώ συνεργασίες με φιλικά πρόσωπα που θα κάνετε τώρα δημιουργικές ή καλλιτεχνικές θα ευνοηθούν στο πέρασμα του χρόνου.

Οι Υδροχόοι θα έχετε σταθεροποίηση σε θέματα οικονομικά και θα κάνετε έναν καλό προϋπολογισμό ενώ θα  νοιώσετε πιο ασφαλείς από την μονιμότητα μιας εργασίας ή ενός εισοδήματος που θα έχετε.Κάποια γνωριμία επίσης θα σας δώσει ικανοποίηση μέσα από το ουσιαστικό ενδιαφέρον και θα  νοιώσετε πιο ασφαλείς παρόλο που δεν θα είναι εύκολο να το εκδηλώσετε.

Οι Ιχθύες θα ασχοληθείτε με νομικά θέματα ,με σπουδές,αλλά και με κάποια σεμινάρια ή ταξίδια,θα πετύχετε κάποιους στόχους σας με τον κατάλληλο προγραμματισμό ενώ κάποια γνωριμία που ίσως να κάνετε μέσα σε όλη την επικοινωνία που θα έχετε , θα είναι μακροχρόνια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό