18.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τρίγωνο Αφροδίτης – Ανάδρομου Πλούτωνα, Ερωτική μαγεία !!!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η επιστροφή της ζωής στους κανονικούς της ρυθμούς έχει πολλαπλά οφέλη για εμάς και την ψυχολογία μας, ένας τομέας που αρχίσει και πάλι να ανθίζει, είναι η ερωτική μας ζωή. Η συνάντηση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (26ο 47’), μας δίνει πολλές υποσχέσεις.

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα δούμε την ερωτική μας ζωή και την σχέση μας με τον σύντροφο μας να αναγεννιέται, θα ζήσουμε έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι μας, θα εστιάσουμε την προσοχή μας στην ουσία της σχέσης μας, επίσης μπορούμε να προχωρήσουμε σε αλλαγές στην εμφάνιση μας που θα μας ανανεώσουν και θα μας βοηθήσουν να μεταμορφωθούμε ουσιαστικά, θα αποκτήσουμε και πάλι την αυτοπεποίθηση μας. Από την άλλη πλευρά, οι γνωριμίες που θα προκύψουν αυτές τις ημέρες θα είναι καθοριστικές για την υπόλοιπη ζωή μας .

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο  Πλούτωνα θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους )  που έχουν γεννηθεί στο 2ο μισό του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα οι Ταύροι που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες θα βρίσκονται κάτω από την θετική επιρροή της όψης σε όλη τη γενέθλια χρονιά τους.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Μια ευχάριστη σελίδα θα ανοίξει στην ζωή σας αυτές τις ημέρες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να δείξετε τις ικανότητες σας όχι μόνο στην δουλειά σας, όπου θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες, αλλά και στην προσωπική σας ζωή, καθώς όχι μόνο θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας, αλλά πολύ σύντομα θα δείτε να αλλάζετε μαζί και το κοινωνικό σας προφίλ.

ΤΑΥΡΟΣ

Γερά στα πόδια σας πατάτε μετά από καιρό αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, χρησιμοποιώντας ως ισχυρό όπλο την γοητεία σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, με χαρά θα δείτε την σχέση σας με τον σύντροφο σας να αλλάζει ουσιαστικά και να γίνεται καλύτερη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα χαρτιά σας κλειστά θα έχετε λίγες ακόμα ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συνεργασία, η οποία για λίγες ακόμα ημέρες θα πρέπει να μείνει κρυφή. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε ένα έντονο έρωτα ο οποίος θα πρέπει να μείνει μυστικός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το χαμόγελο επιστρέφει και πάλι στα χείλη σας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω, σας υπόσχεται ότι θα περάσετε όμορφες στιγμές με τα φιλικά σας πρόσωπα. Για κάποιους από εσάς, η παρουσία ενός φιλικού προσώπου στην ζωή σας θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην ζωή σας και θα την μεταμορφώσει.

ΛΕΩΝ

Με την εικόνα σας θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να πάρετε την απόφαση και να προχωρήσετε σε ουσιαστικές αλλαγές στην εμφάνιση σας, όπως για παράδειγμα σε μια αισθητική παρέμβαση, η οποία θα αλλάξει ριζικά την εικόνα σας και θα σας ανανεώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια από τις όμορφες περιόδους της χρονιάς διανύετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα  από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα φέρει αυτές τις ημέρες μια καθοριστική γνωριμία, η οποία θα αλλάξει όχι μόνο την ερωτική σας ζωή, αλλά και όλο το μέλλον σας.

ΖΥΓΟΣ

Το χαμόγελο και την σιγουριά σας ξανά βρίσκετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε την αυτοπεποίθηση σας, και την επιθυμία σας να χτίσετε την ζωή σας από την αρχή σε γερά θεμέλια. Επίσης, με χαρά θα δείτε την σεξουαλική σας ζωή να ανανεώνεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε πολύ έντονα αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε επιτυχημένες επαγγελματικές συζητήσεις με τους συνεργάτες σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε την σχέση σας με τον σύντροφο σας, και να τον ξανά κατακτήσετε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την καθημερινότητα σας με άλλα μάτια θα δείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες.  Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να κάνετε πιο όμορφη και αρμονική την ζωή σας, ξεκινώντας από τα πιο απλά, δηλαδή δίνοντας σημασία στις μικρές στιγμές της ζωής. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο από το χώρο της εργασίας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ερωτική σας διάθεση στα ύψη θα βρίσκεται αυτές τις ημέρες. Η όψη τρίγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο σας , θα ενισχύσει την επιθυμία σας να ασκήσετε το έλεγχο και να επηρεάσετε τις επιθυμίες του συντρόφου σας. Ένα είναι σίγουρο, ότι αυτές τις ημέρες τα παιχνίδια εξουσίας με τον ερωτικό σας σύντροφο σας συναρπάζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το χώρο του σπιτιού σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τα συγγενικά σας πρόσωπα, ενώ αρκετοί από εσάς θα μπείτε στην διαδικασία να οραματιστείτε το μέλλον της οικογένειας.

ΙΧΘΕΙΣ

Μια άλλη πλευρά του εαυτού σας θα δείξετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και να εκφράσετε τα κρυμμένα σας συναισθήματα στα φιλικά σας πρόσωπα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο τρόπος με τον οποίο θα εξομολογηθείτε τα συναισθήματα σας θα τους εκπλήξει ευχάριστα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό