20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τι αλλαγές θα φέρει στην ζωή μας η Πανσέληνος στο ζώδιο του σκορπιού στις 24/4

Ειδήσεις Ελλάδα

Πανσέληνος στο ζώδιο του σκορπιού

Το κλείσιμο ενός κύκλο σηματοδοτεί η Πανσέληνος του μήνα που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού, ένα ζώδιο που είναι συνδεδεμένο με τον θάνατο και την αναγέννηση.Ο Σκορπιός, όπως και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι) δεν τους αρέσουν οι αλλαγές, γι’ αυτό και αυτή η Πανσέληνος, είναι πιθανόν να τους δυσκολέψει, κυρίως συναισθηματικά.

Και δεν το λέμε τυχαία, καθώς η συγκεκριμένη Πανσέληνος, που θα πραγματοποιηθεί στις 24/04 στην 4ο 17΄ του Σκορπιού στις 02:48 π.μ. και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ο δεκαήμερο, είναι άμεσα συνδεδεμένη με την Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιήθηκε στις 28/10/2023. Ενώ, ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 5ο 37’ του Υδροχόου.

Ποια είναι όμως τα σημεία αυτής της Πανσελήνου που δείχνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, ότι μετά το τέλος υπάρχει και η αναγέννηση και η μεταμόρφωση;Αρχικά, η όψη αντίθεσης Ήλιου – Σελήνης πραγματοποιείται στον άξονα της Αντίληψης (3ος – 9ος ), αυτό σημαίνει ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αποβάλουμε παρωχημένες αντιλήψεις, και να ξεριζώσουμε τις φοβίες μας και ανοίξουμε τους ορίζοντες μας. Από την άλλη πλευρά, εάν νιώθουμε ότι οι άλλοι δεν μας καταλαβαίνουν, θα πρέπει να βρούμε άλλο τρόπο για να εκφράσουμε τις απόψεις μας. Και να γίνουμε δεκτικοί στις διαφορετικές απόψεις. Ενώ από την άλλη πλευρά, μας ωθεί να δούμε ξεκάθαρα τους μελλοντικούς μας στόχους.

Η συμμετοχή του Πλούτωνα , στο χάρτη της Πανσελήνου, κάθε άλλο παρά εύκολη κάνει αυτή διαδικασία, γιατί στην ουσία αυτό που καλούμαστε να κάνουμε, είναι σκάψουμε βαθιά μέσα μας, μια διαδικασία που για τους περισσότερους από εμάς, κάθε άλλο παρά ευχάριστη είναι.

Η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Πλούτωνας με τον Ωροσκόπο, δείχνει ότι οι επιλογές μας πλέον είναι περιορισμένες, δηλαδή ή αλλάζουμε και μεταμορφώνουμε τον εαυτό μας και δείχνουμε μια απίστευτη δύναμη και θέληση για να εξελιχθούμε, ή η άρνηση και ο φόβος μας μπορεί να μας οδηγήσει σε συναισθηματικό τέλμα.

Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα , από την μια πλευρά μπορεί να ενισχύσει τους φόβους και τις ανασφάλειες μας για το μέλλον, από την άλλη πλευρά όμως, στην προσπάθεια μας να πετύχουμε τους μελλοντικούς μας στόχους είναι πιθανόν να μας οδηγήσει και σε κινήσεις στο παρασκήνιο ή αθέμιτα μέσα. Δεν είναι τυχαίο που λέμε ότι, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα…Μια άλλη όψη που βάζει το λιθαράκι της για της καθοριστικές αλλαγές που θα ακολουθήσουν, παίζει η σύνοδος Δία – Ουρανού που πραγματοποιήθηκε στις 21/04 και θα μας επηρεάσει τους επόμενους μήνες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό