17.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Τρένο» ο Τσιτσιπάς έφυγε με το εισιτήριο για τους «8»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Μεγάλος» Τσιτσιπάς, έχει πάρει… φωτιά και με μια νέα του νίκη αυτή την φορά κόντρα στον Ισπανό, Ρομπέρτο Καρμπάγες Μπαένα κατάφερε και πήρε την πρόκριση για τους «8» του Barcelona Open με 2-0 σετ (5-7,3-6). Ο Ισπανος νο.72 της κατάταξης έβαλε δύσκολα στο Τσιτσιπά, αλλά εκείνος με μυαλό και υπομονή καθάρισε το παιχνίδι και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Μάλιστα αυτή είναι και η τρίτη διαδοχική νίκη του Έλληνα κόντρα στον Καρμπάγιες, μιας και τις 2 φόρες που είχαν ξανά συναντηθεί ο Στέφανος είχε ξανά επικρατήσει πανηγυρικά.

Στους “8” του τουρνουά αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Αργεντινό Φακούντο Ντίαζ Ακόστα νο.53 της κατάταξης.

Ο Έλληνας τενίστας, ξεκίνησε δυναμικά στο παιχνίδι, έκανε στο τέλος το δεύτερο break και πήρε το πρώτο σετ παρά τις παρεμβάσεις του Καρμπάγες. Ο Ισπανός, κρατούσε  το πρώτο σέρβις του, στο πρώτο μέρος του σετ, για να οδηγηθεί σε tie break, ωστόσο ο Τσιτσιπάς κατάφερε με δύο σερί πόντους να πάρει εντέλει το break και το πρώτο σετ στο παιχνίδι.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε μοιρασμένα. Οι δύο τενίστες, πήγαιναν το παιχνίδι πόντο πόντο. Ο Τσιτσιπάς ωστόσο κατάφερε και πήρε 2 σερί game, και είχε μεγάλη ευκαιρία για break αλλά ο Ισπανός του τα έσβησε.

Ο Έλληνας τενίστας, πήρε τον πόντο μετά από σπάσιμο του σέρβις του αντιπάλου του και άνοιξε τον δρόμο για την δεύτερη κατάκτηση του σετ και την νίκη. Στο 6ο game μάλιστα, στο κομβικότερο σημείο της αναμέτρησης έκανε το τελικό break και το 2-5 οριστικοποιώντας έτσι την νίκη με 3-6. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό