17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το Twitter ετοιμάζει υπηρεσία μεγάλων κειμένων και άρθρων

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Twitter έφερε επανάσταση στον τομέα των social media με τον ασφυκτικό περιορισμό στον αριθμό λέξεων  που επέτρεπε στους χρήστες του να χρησιμοποιούν στα σχόλια τους. Η πλατφόρμα επέτρεπε μάξιμουμ τους 140 χαρακτήρες αλλά όταν η επιτυχία του άρχισε να εκτοξεύεται και σε αριθμό χρηστών αλλά κυρίως σε επιρροή και διείσδυση στην κοινωνία αποφασίστηκε ο διπλασιασμός των επιτρεπόμενων χαρακτήρων σε 180.

Σύμφωνα με την blogger τεχνολογίας Τζέιν Βονγκ από το Χονγκ Κονγκ που έχει αποδειχθεί πολύ αξιόπιστη στις πληροφορίες που δημοσιεύει το Twitter βρίσκεται στο τελικό στάδιο της δημιουργίας μιας υπηρεσίας που θα επιτρέπει στους χρήστες της πλατφόρμας να δημοσιεύουν μεγάλης έκτασης κείμενα.

Η αναφορά της Βονγκ οδήγησε κάποιους στο να… σκαλίσουν το σάιτ του Twitter και να εντοπίσουν ότι υπάρχει σε ένα αθέατο σημείο του ένα μενού το οποίο φαίνεται ότι σχεδιάστηκε για να υποδεχθεί μια νέα υπηρεσία που τιτλοφορείται «Twitter Articles». Πιθανολογείται ότι όπως λέει και το όνομα της η υπηρεσία αυτή θα επιτρέπει στους χρήστες να γράφουν μεγάλα κείμενα, να αναρτούν κάποια άρθρα ή newsletters κ.α. Πιθανολογείται ότι η υπηρεσία αυτή θα έχει κάποιου είδους εμπορικό χαρακτήρα πιθανώς με μέρος του περιεχομένου της να είναι συνδρομητικό.  

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό