16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το Ripsaw EV3-F4 είναι ένα τανκ πολυτελείας

Ειδήσεις Ελλάδα

Τανκ πολυτελείας… Ακούγεται περίεργο αλλά το Ripsaw EV3-F4 είναι αυτό ακριβώς: ένα ερπυστριοφόρο που μπορεί να πάει τους μέχρι και τέσσερις επιβάτες του σχεδόν παντού στον κόσμο αυτό. Με άνεση και πολυτέλεια, με χαρακτηριστικά τα κλιματιζόμενα και αεριζόμενα εμπρός καθίσματα της Recaro για οδηγό και συνοδηγό.

Χάρη και στην απόστασή του των 51 εκατοστών από το έδαφος αλλά και τις ερπύστριές του από πολυουρεθάνη, προκειμένου να μην υπάρχουν κραδασμοί που θα ταλαιπωρούν τους επιβαίνοντες.

Από κει και πέρα υπάρχει στο πιλοτήριο ένα τιμόνι που θυμίζει το «μισό» ή yoke αν προτιμάτε τον αγγλικό όρο, καθώς και δύο οθόνες 12,0 ιντσών της Garmin. Στη μια από αυτές προβάλλεται η εικόνα των 360 μοιρών από τις κάμερες που διαθέτει το Ripsaw EV3-F4. Μάλιστα κάποιες είναι υπέρυθρες και θερμικές.

Ο κινητήρας του είναι ένας turbo diesel Duramax 6.600 κυβικών που αποδίδει 800 ίππους και 2.033 Nm, που δεν έχουν πάντως και πολύ εύκολο έργο, μιας και έχουν να μετακινήσουν συνολικά 4,5 τόνους.

Παρόλα αυτά η τελική ταχύτητα προσεγγίζει τα 100 χλμ./ ώρα, ενώ η τιμή που τελικά θα πουληθεί θα ξεπεράσει μάλλον τις 500.000 δολάρια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό