20.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Το promo VIDEO έχει πλάνα από την Αθήνα και highlights από το παρελθόν

Ειδήσεις Ελλάδα

ALL STAR GAME

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΙΤΟΣ
12.12.2022 | 23:44

Στο σχεδόν μονόλεπτο VIDEO που ετοιμάστηκε για την περίσταση ο ΕΣΑΚΕ προετοιμάζει το κοινό για το 25ο All Star Game που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (17-18/12).

Ολίγον από Καλλιμάρμαρο, άλλο τόσο από Παρθενώνα και πολλά καρφώματα περιλαμβάνει το VIDEO που ετοίμασε ο ΕΣΑΚΕ για το επερχόμενο All Star Game, η 25η έκδοση του οποίου θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (17-18/12) στο ΟΑΚΑ.

Είναι η πρώτη φορά μετά από 23 χρόνια (20 Νοεμβρίου του 1999) που το γιορτινό αυτό event θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα. Τότε οι Αμερικανοί είχαν επικρατήσει 119-118 των Ευρωπαίων, αλλά το βραβείο του MVP είχε απονεμηθεί στον Ντέγιαν Μποντιρόγκα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, “στο Κλειστό Γήπεδο “Νίκος Γκάλης” το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί Αγώνας Συμπερίληψης με την συμμετοχή όλων των εκφάνσεων του μπάσκετ. Οι Μπασκετμπολίστες με Αμαξίδιο με την συνεργασία της ΟΣΕΚΑ, οι Παλαίμαχοι, οι Άνδρες και οι Γυναίκες, οι Δημοσιογράφοι και οι Celebrities θα… βροντοφωνάξουν ότι το μπάσκετ είναι ένα και ότι όλοι είμαστε διαφορετικοί αλλά ίσοι!

Την ίδια ημέρα, θα φιλοξενηθεί στο πλαίσιο της γιορτής αγώνας έκπληξη που θα επιβεβαιώνει έμπρακτα την συμπόρευση του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Την Κυριακή 18/12 η γιορτή θα κορυφωθεί με τον Κεντρικό Αγώνα του All Star Game με την συμμετοχή των καλύτερων Ελλήνων και Ξένων Παικτών της Basket League, τους Διαγωνισμούς Τριπόντων και Καρφωμάτων και μια έκπληξη που θα συγκινήσει όλους τους φιλάθλους”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό