15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Το password sharing στους οικογενειακούς λογαριασμούς Google γίνεται ακόμα πιο εύκολο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Google προσφέρει μια ολοκληρωμένη λίστα λειτουργιών αν χρησιμοποιείτε οικογενειακό λογαριασμό, όπως κοινή μέθοδο πληρωμής, κοινή συνδρομή στην υπηρεσία Google One και κοινές συναλλαγές. Τώρα, η εταιρεία ανακοινώνει μία ακόμη χρήσιμη προσθήκη. Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι το Google Password Manager επιτρέπει πλέον στους χρήστες να μοιράζονται με ασφάλεια τα usernames και τα passwords με άλλους χρήστες του οικογενειακού τους λογαριασμού.

«Είτε δύο μέλη μιας οικογένειας συντονίζονται με τον παιδικό σταθμό μέσω ενός ενιαίου λογαριασμού, είτε ένα παιδί αφήνει έναν γονέα να έχει πρόσβαση στις σχολικές του εργασίες, η ασφαλής κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης δεν ήταν ποτέ ευκολότερη», αναφέρει η Google.

Η εταιρεία δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά ένας χρήστης του X είχε εντοπίσει τη λειτουργία τον περασμένο Αύγουστο. Από το screen recording του χρήστη προκύπτει ότι αυτή θα έχει τη μορφή ενός απλού και βολικού κουμπιού διαμοιρασμού (share).

Εκτός από τον ευκολότερο διαμοιρασμό των passwords, η Google αποκάλυψε επίσης έναν ευκολότερο τρόπο πρόσβασης στον γονικό έλεγχο. Οι γονείς μπορούν πλέον να αναζητούν “γονικούς ελέγχους” στο Google Search για να βλέπουν τους λογαριασμούς που εποπτεύουν καθώς και links προς τη σελίδα ρυθμίσεων κάθε λογαριασμού.

[Google]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό