29 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Το Lenovo YOGA Pad Pro κυκλοφόρησε και δείχνει πολύ ωραίο!

Ειδήσεις Ελλάδα

Πριν από λίγες ημέρες, η Lenovo δεσμεύτηκε πως θα αποκαλύψει το ολοκαίνουργιο YOGA Pad Pro στις 25 Μαΐου. Σήμερα, η εταιρεία κυκλοφόρησε επίσημα το ολοκαίνουργιο tablet το οποίο και έρχεται με έναν μοναδικό σχεδιασμό, όπως φαίνεται και μάλιστα διαθέτει οθόνη 13 ιντσών με προεξέχουσα γραμμή ηχείων στο κάτω μέρος, η οποία συνοδεύεται και από τη θύρα φόρτισης! Μπορεί εύκολα ο καθένας να διακρίνει πως υπάρχει μια βάση που μπορεί να βοηθήσει το tablet να σταθεί για πιο άνετη προβολή περιεχομένου.

Η οθόνη -όπως προείπαμε και άνωθεν- φέρει μέγεθος περίπου 13 ίντσες και έχει ανάλυση 2160x1350pixels. Πρόκειται για μια οθόνη υψηλής ευκρίνειας με υποστήριξη γκάμας χρωμάτων 100% sRGB και φωτεινότητα στα 400nits. Ακόμη, αυτή η οθόνη υποστηρίζει επίσης HDR10 και Dolby Vision και υπάρχει πιστοποίηση TUV Rheinland με Low Blue Light.

Στα “σωθικά” της νέας συσκευής βρίσκουμε το chipset Qualcomm Snapdragon 870 που βασίζεται στη διαδικασία κατασκευής των 7nm. Το νέο tablet είναι επίσης εξοπλισμένο με μπαταρία 10000mAh και υποστηρίζει τεχνολογία Quick Charge 4. Χρησιμοποιεί μια θύρα USB Type-C και πέρα των υπολοίπων μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έξοδος για προβολή βίντεο και θύρα σύνδεσης τύπου OTG.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές των ηχείων εδώ βλέπουμε την επωνυμία της JBL και συνολική ισχύ 9W, ενώ δεν λείπει και η έξυπνη ενίσχυση ισχύος των ηχείων με το Dolby Atmos.

Το tablet διαθέτει εξωτερικό σχεδιασμό τύπου κυλίνδρου ως προς τη “φυσική κατασκευή του” και χρησιμοποιεί φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Διαθέτει επίσης βραχίονα από ανοξείδωτο ατσάλι κατασκευασμένο σε CNC.

Το tablet υποστηρίζει είσοδο βίντεο HDMI, μπορεί να συνδεθεί σε υπολογιστή ή φορητή κονσόλα παιχνιδιών, διαθέτει επίσης ενσωματωμένο OSD για εύκολη ρύθμιση της φωτεινότητας και της έντασης. Επιπλέον, η αναλογία οθόνης μπορεί να αλλάξει μεταξύ 16:9 και 16:10.

Τώρα στα περί λογισμικού, το YOGA Pad Pro διαθέτει ZUI 12.5 με βάση το Android 11. Τέλος, το νέο tablet διατίθεται στα 3299 γιουάν (515 $) με 8 GB RAM (LPDDR5) και 256GB αποθηκευτικού χώρου (UFS 3.0).

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό