27.3 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

iOS 17.5.1: Διορθώνει πρόβλημα που επανεμφανίζει φωτογραφίες που έχουν διαγραφεί

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Apple κυκλοφόρησε τα iOS 17.5.1 και iPadOS 17.5.1, που είναι μικρές ενημερώσεις για τις εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων iOS 17 και iPadOS 17 που κυκλοφόρησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Οι ενημερώσεις 17.5.1 έρχονται μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του iOS 17.5 και του iPadOS 17.5 και μπορείτε να τις κατεβάσετε σε iPhone και iPad που πληρούν τις προϋποθέσεις over-the-air, μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού.

Σύμφωνα με τις σημειώσεις έκδοσης της Apple, οι ενημερώσεις περιλαμβάνουν μια επιδιόρθωση για ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να προκαλέσει την επανεμφάνιση των εικόνων στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών ακόμα και μετά τη διαγραφή τους.

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση παρέχει σημαντικές διορθώσεις σφαλμάτων και αντιμετωπίζει ένα σπάνιο ζήτημα όπου οι φωτογραφίες που παρουσίασαν καταστροφή της βάσης δεδομένων θα μπορούσαν να εμφανιστούν ξανά στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών, ακόμη και αν είχαν διαγραφεί.

Υπήρξαν αρκετά παράπονα από χρήστες iPhone και iPad που είδαν τις παλιές, διαγραμμένες φωτογραφίες τους να εμφανίζονται ξανά στην επιφάνεια μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης iOS 17.5. Εικόνες που είχαν διαγραφεί ήδη από το 2010 εμφανίστηκαν ξανά στην επιφάνεια, προκαλώντας μια ανησυχία.

Οι πληροφορίες της Apple υποδεικνύουν ότι επρόκειτο για πρόβλημα καταστροφής της βάσης δεδομένων και το iOS 17.5.1 θα λύσει το πρόβλημα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό