23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Το girly χτένισμα της Μακρυπούλια για το γραφείο αλλά και τις night out εξόδους

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο κότσος της Ζέτας, είναι απίστευτα κομψός και ιδανικός να σε κάνει να πεις bye bye στις bad hair days.

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό πριν από δύο μέρες, όπου ανακοίνωσε την επιστροφή του Ρουκ Ζουκ για 7η συνεχή χρονιά στην τηλεόραση. Στο ποστ που ανέβασε η Ζέτα στο προφίλ της, η ίδια έχει ένα απίστευτα girly χτένισμα, το οποίο είναι ιδανικό για το πρωί στο γραφείο, αλλά και για τις night out εξόδους.

Ο κότσος της Sofia Richie είναι ιδανικός για τις ημέρες που δεν έχεις όρεξη για hair styling

https://www.instagram.com/p/CtbZFiloRVc/

Αν παρακολουθείς τη Ζέτα Μακρυπούλια στο Ρουκ Ζουκ, θα έχεις παρατηρήσει ότι της αρέσει να πειραματίζεται με τα beauty looks της. Η παρουσιάστρια, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, δοκιμάζει διαφορετικά χτενίσματα και μακιγιάζ κάνοντας τις πιο iconic επιλογές.

Ο girly κότσος της Ζέτας

Η Ζέτα έκανε high girly buns στα μαλλιά της. Πιο συγκεκριμένα, μάζεψε όλα τα μαλλιά της, κάνοντάς τα έναν ψηλό κότσο και έδωσε μία πιο girly πινελιά, ρίχνοντας αριστερά και δεξιά από το πρόσωπό της, δύο τούφες. Τα «τσουλουφάκια» αριστερά και δεξιά από το πρόσωπό της, αγκάλιαζαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της με τέτοιον τρόπο που δημιουργούσαν ένα cute αποτέλεσμα. Επιπλέον, το total pink outfit της, το οποίο ήταν ένα ανοιχτό ροζ suit set και ένα φούξια σατέν τοπ από μέσα, έκαναν την εμφάνιση της iconic, κάνοντας την να μοιάζει με την Barbie.

Goodbye bad hair days

Το χτένισμα της Ζέτας είναι ιδανικό για all day εμφανίσεις, αλλά και για τις μέρες που δεν έχεις χρόνο και όρεξη να ασχοληθείς παραπάνω με το hairstyle. Είναι κομψό, διαχρονικό και έχει τη δυνατότητα να ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες. Ο κότσος της Ζέτας Μακρυπούλια, είναι απίστευτα κομψός και ιδανικός να σε κάνει να πεις bye bye στις bad hair days. Για να χαρίσεις αυτό το glossy αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε λάδι μαλλιών από τη ρίζα μέχρι τις άκρες και χτένισε πολύ καλά τα μαλλιά σου προς τα πίσω. Με δύο απλές κινήσεις θα έχεις το girly beauty look, της Ζέτας.

Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery για να δεις μερικά hair oils, τα οποία θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το look της Ζέτας Μακρυπούλια.

SYOSS, TREATMENT OIL BEAUTY ELIXIR

L’ORÉAL PARIS, ELVIVE EXTRAORDINARY OIL UNIVERSAL

PANTENE, PRO-V KERATIN PROTECT OIL 



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό