21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Το Epic Games Store προσφέρει δωρεάν ένα off-road racing game!

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι λάτρεις των off-road racing games θα χαρείτε ιδιαίτερα με το σημερινό δώρο του Epic Games Store, το οποίο συνεχίζει την καθιερωμένη και αγαπημένη ενέργεια που ξεκίνησε από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του καταστήματος της Epic Games.

Το Dakar Desert Rally, το οποίο αναπτύχθηκε από την Saber Porto Ltd και δημοσιεύθηκε από την Saber Interactive, βασίζεται στον πραγματικό αγώνα, όπου ένα σωρό αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες και άλλοι τύποι off-road οχημάτων ανταγωνίζονται μεταξύ τους στις ερήμους της Σαουδικής Αραβίας.

Το Dakar Desert Rally αποδίδει την αυθεντική αίσθηση της ταχύτητας και του ενθουσιασμού του μεγαλύτερου αγώνα ράλι στον πλανήτη από την Amaury Sport Organisation, με μια μεγάλη ποικιλία αδειοδοτημένων οχημάτων από τους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως, όπως μοτοσικλέτες, αυτοκίνητα, φορτηγά, τετράτροχα και SSV. Το παιχνίδι προσφέρει μοναδικές προκλήσεις τόσο για τους φανατικούς λάτρεις των off-road simulation όσο και για τους απλούς φίλους των ράλι. Ανταγωνιστείτε σε σκληρούς online αγώνες multiplayer ή περιηγηθείτε στην απέραντη άγρια φύση σε single-player offline.

Το Dakar Desert Rally θα είναι διαθέσιμο δωρεάν έως την επόμενη Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024.

Dakar Desert Rally – [Epic Games Store Link]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό