21.8 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Το AI εργαλείο διαθέσιμο ως native εφαρμογή για συσκευές Android

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Microsoft κυκλοφόρησε μάλλον αρκετά διακριτικά την ξεχωριστή εφαρμογή του AI εργαλείου της για συσκευές Android, δίνοντας έτσι στους χρήστες τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στα προνόμια του Copilot (GPT-4, DALL-E 3) απευθείας από τις φορητές συσκευές τους.

Μέσα από την εφαρμογή Copilot, οι χρήστες μπορούν να εκτελούν πληθώρα διεργασιών με την βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης, όπως σύνταξη κειμένου, μεταφράσεις, δημιουργία email, δημιουργία βιογραφικού, άντληση πληροφοριών για οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί, δημιουργία περιλήψεων κλπ, καθώς και δημιουργία εικόνων από γραπτές περιγραφές.

Με αυτό το ξαφνικό λανσάρισμα επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι η Microsoft δεν είναι διατεθειμένη να χάσει χρόνο και να συνεχίσει να κρατά ηγετική θέση στον τομέα των AI εργαλείων, καθώς ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα υψηλός και σχεδόν πάντα ο πρώτος κρατά το πλεονέκτημα, έστω σε επίπεδο εντυπώσεων.

Να σημειωθεί ότι η εφαρμογή Microsoft Copilot είναι διαθέσιμη εντελώς δωρεάν και μπορείτε να την κατεβάσετε πατώντας στο link που ακολουθεί. Λογικά δεν θα αργήσει και η αντίστοιχη εφαρμογή για συσκευές iOS.

Microsoft Copilot – [Google Play Store Link]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό