27.4 C
Athens
Τετάρτη, 5 Ιουνίου, 2024

Σάττι: Απαντά με βίντεο για τις γκριμάτσες της στη Συν/ξη Τύπου του Ισραήλ: «Δεν ήθελα να προσβάλλω»

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι γκριμάτσες της Μαρίνας Σάττι στη συνέντευξη Τύπου μετά τον β’ ημιτελικό της Eurovision την ώρα που μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ, έγινε πρώτο θέμα συζήτησης και η ίδια η τραγουδίστρια θέλησε να δώσει μία απάντηση. 

Όλα αυτά τα φωτογραφικά καρέ της Μαρίνας Σάττι με τις περίεργες γκριμάτσες της εκείνη τη στιγμή που έδινε συνέντευξη Τύπου η Eden η οποία εκπροσωπεί το Ισραήλ φέτος, που είδαν τα φώτα της δημοσιότητας, προκάλεσαν έντονα σχόλια, με την ίδια αλλά και ανθρώπους του περιβάλλοντός της στο Μάλμε της Σουηδίας όπου βρίσκεται, να δίνουν εξηγήσεις.

Εξηγήσεις για τις γκριμάτσες της Σάττι στη Συν/ξη Τύπου του Ισραήλ: «Δεν είχε σκοπό να προσβάλλει»

«Η ελληνική αντιπροσωπεία εξήγησε ότι σε καμία περίπτωση η Μαρίνα δεν είχε σκοπό να προσβάλει την ισραηλινή αντιπροσωπεία» δήλωσε άνθρωπος του περιβάλλοντος της Ελληνίδας ερμηνεύτριας και συνέχισε λέγοντας:

«Από την αρχή της συνέντευξης Τύπου αλληλοεπιδρούσε και επικοινωνούσε με τους δημοσιογράφους στην αίθουσα Τύπου και τους καλλιτέχνες στο πάνελ, όπως έκαναν και πολλοί συνάδελφοί της. Αν δει κανείς ολόκληρο το βίντεο θα διαπιστώσει ότι η Μαρίνα, δεν μπορούσε να κρύψει την κούρασή της σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου λόγω του εξοντωτικού προγράμματος των τελευταίων ημερών και όχι μόνο κατά τις δηλώσεις της Eden στην οποία εύχεται καλή επιτυχία στον τελικό!».

Η απάντηση της τραγουδίστριας μέσα από βίντεο

Η Μαρίνα Σάττι όμως, θέλησε να δώσει ένα τέλος στα αρνητικά σχόλια που έλαβε λόγω της αντίδρασής της μέσα από ένα βίντεο που κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Γεια σας. Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει σήμερα, καταρχάς δε γνώριζα πως είχε πάρει τέτοιες διαστάσεις γιατί όλη μέρα ήμασταν στην αρένα για πρόβα και είχα κλειστό το κινητό. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι πως δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν.

Νομίζω πως όλες αυτές τις μέρες που είμαστε εδώ πέρα, κι εγώ, αλλά και ολόκληρη η ελληνική αποστολή έχει φέρει μόνο θετική ενέργεια στην κοινότητα και χαρά όπου κι αν πηγαίναμε. Είμαστε εδώ για τη μουσική κι έχουμε φτάσει στον τελικό μας στόχο. Είμαστε στον τελικό και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Θα δώσουμε τα δυνατά μας και σας ευχαριστούμε για όλη τη διαδρομή, τη στήριξη και την αγάπη μέχρι σήμερα».

Δείτε εδώ το βίντεο της Μαρίνας Σάττι:

Μαρίνα Σάττι: Σπάνια εμφάνιση για την μητέρα της μετά την απώλεια: «Ένιωσα συγκινημένη όταν…»

Eurovision 2024: Ρεκόρ δεκαετίας στην τηλεθέαση έκανε η Μαρίνα – 3.099.921 τηλεθεατές

Eurovision 2024: Η 1η γενική πρόβα πριν τον τελικό!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό