24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Το 2024 θα δούμε τα νέα Toyota RAV4 και Camry

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι τρέχουσες γενιές των RAV και Camry βρίσκονται στη γκάμα της Toyota από το 2018 και το 2017 αντίστοιχα, με τα δύο μοντέλα να είναι δυνατά “χαρτιά” για την ιαπωνική εταιρία. Το RAV4 δεν δείχνει σημάδια γήρανσης, ούτε επιβράδυνσης στις πωλήσεις, κάτι που δεν ισχύει για το Camry. Αυτό είναι ένα από τα λίγα εναπομείναντα οικογενειακά sedan της αγοράς (σε όποιες διατίθεται), καθώς οι ανταγωνιστές έχουν καταργήσει τα παραδοσιακά τετράθυρα μοντέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αυστραλία, η Toyota έχει προγραμματιστεί να παρουσιάσει τις νέες γενιές των μοντέλων μέσα στο επόμενο έτος, με το RAV4 να έρχεται δεύτερο στα τέλη του 2024. Για το Camry, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η παραγωγή της νέας γενιάς θα ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2024, καθώς μέχρι τότε το Camry θα βρίσκεται στην αγορά για επτά χρόνια.

Και τα δύο μοντέλα θα κατασκευαστούν στην αναθεωρημένη έκδοση της αρθρωτής πλατφόρμας TNGA-K, με το RAV4 να καταργεί την βενζινοκίνητη επιλογή, καθώς θα διατίθεται αποκλειστικά με υβριδικό και plug-in υβριδικό σύνολο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό