20.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Το «Χρυσό Κλειδί» της Αιγιάλειας στη χρυσή ολυμπιονίκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Το «Χρυσό Κλειδί» της πόλης επέδωσε στη χρυσή Ολυμπιονίκη της Βαρκελώνης κα Βούλα Πατουλίδου ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος.

Της επιδόθηκε τη διάρκεια εκδήλωσης κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Συλλόγου «Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς» που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Πολύκεντρο Συνεδριακό Κέντρο στην παραλία Αιγίου.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Καλογερόπουλος τόνισε: «Όλοι οι Έλληνες εκείνη την ημέρα ένιωσαν κάτι μέσα τους να ξαναζωντανεύει, όταν η Βούλα Πατουλίδου ξεκινούσε την κούρσα αυτή και πέτυχε το ακατόρθωτο, αυτό το θαύμα. Εκ μέρους των Αιγιαλέων την ευχαριστώ για την τιμή να είναι απόψε εδώ και βεβαίως συγχαίρω τον Αθηνόδωρο γιατί μπορούμε να σκεφτόμαστε ότι ένα σωματείο νεαρό σε ηλικία αλλά σπουδαίο σε επιδόσεις, μπορεί να συνεργάζεται με την αυτοδιοίκηση και την κοινωνία για την ανάπτυξη του αθλητισμού αλλά και της χαράς να κατακτά μετάλλια και να γεννά πρωταθλητές.»

Από πλευράς της η κα Πατουλίδου, εμφανώς συγκινημένη, μοιράστηκε με τον κόσμο όμορφες στιγμές από την ημέρα εκείνη αλλά και από την εν γένει παρουσία της στον αθλητισμό. Αξιοσημείωτη ήταν η εξομολόγησή της ότι ξεκίνησε τον αθλητισμό στα 21 της χρόνια (!) και προέτρεψε μικρούς και μεγάλους να μην σταματούν να ονειρεύονται, να αγωνίζονται και να προκαλούν τον ίδιο τους τον εαυτό να προχωρά και να κατακτά το καλύτερο. «Να υποχρεώνουμε τα παιδιά μας να επιλέγουν αυτούς που τους διοικούν αλλά και γιατί όχι, να μπαίνουν στη μάχη. Για να έχουν δικαίωμα στο μέλλον και σε ό,τι έρχεται» κατέληξε η κα Πατουλίδου εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 12ου Ημιμαραθωνίου Αιγιαλείας, στον οποίο συνδιοργανωτής είναι ο Δήμος Αιγιαλείας.

Διαβάστε στο sportin.gr

πηγή filodimos.gr/

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό