18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Το «φθηνότερο σπίτι στον κόσμο» πωλείται για 1 δολάριο

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια καταχώριση στο Zillow για το «φθηνότερο σπίτι στον κόσμο» που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο ακινήτων αυτή την εβδομάδα ζητά μόλις 1 δολάριο για ένα σπίτι 2 υπνοδωματίων, 1 μπάνιου και 742 τετραγωνικών μέτρων στο Pontiac του Μίσιγκαν.

«Ναι, καλά διαβάσατε», αναφέρει η αγγελία για τη μονοψήφια τιμή που ζητείται.

Ο πράκτορας Chris Hubel γράφει ότι οι υποψήφιοι αγοραστές θα βιώσουν ένα «συναρπαστικό παιχνίδι συγκινήσεων καθώς θα ανακαλύψετε κάθε γωνιά και σχισμή που ζητιανεύει για το δημιουργικό σας άγγιγμα».

Το εγκαταλελειμμένο σπίτι διαθέτει ένα βρώμικο μπάνιο, του λείπουν τοίχοι και έχει μια τρύπα στο πάτωμα που ανοίγει στον υπόγειο χώρο. Είχε πωληθεί στο παρελθόν τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους για 4.092 δολάρια, σύμφωνα με το ιστορικό τιμών του.

CNBC

Για 1 δολάριο, οι αγοραστές θα λάβουν επίσης μια υπερτροφική αυλή γεμάτη αγριόχορτα που προσκαλεί «τα τοπικά ζωύφια για ένα αυτοσχέδιο πάρτι στον κήπο».

«Αν είστε οραματιστής, ριψοκίνδυνος ή απλά κάποιος που ευδοκιμεί με τις μικρές καμπύλες της ζωής, αυτό το σπίτι σας καλεί», αναφέρει η αγγελία. «Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι γεμάτο ανατροπές, στροφές και πολύ χαρακτήρα. Μην αγοράζετε απλώς ένα σπίτι – αγοράστε μια εμπειρία».

Ο Hubel λέει στο CNBC Make It ότι έχει συνεργαστεί με τον πωλητή και στο παρελθόν και λέει ότι για να πάρει το πράσινο φως για την τιμή του 1 δολαρίου, χρειάστηκε να τον εμπιστευτούν. «Η όλη ιδέα πίσω από αυτό είναι ότι, κατά τη γνώμη μου, ένα σπίτι θα βρει πάντα την αγοραία του αξία αν το υποτιμήσετε», λέει. «Αλλά αν υπερτιμολογήσεις ένα ακίνητο, πυροβολείς τον εαυτό σου στο πόδι».

Στις τρεις ημέρες που βρίσκεται στην αγορά, η αγγελία έχει προβληθεί σχεδόν 100.000 φορές από το απόγευμα της Παρασκευής και έχει αποθηκευτεί από 4.100 χρήστες.

Ο Hubel λέει ότι έχει λάβει σχεδόν 200 προσφορές για το σπίτι μέχρι στιγμής, με τον πλειοδότη να προσφέρει περισσότερα από 30.000 δολάρια.

«Έχω δεχτεί τηλεφωνήματα από την Ινδία, την Ασία, το Ηνωμένο Βασίλειο και σχεδόν από κάθε πολιτεία της χώρας», λέει. «Η δεξαμενή των αγοραστών μου δεν είναι μόνο επενδυτές στο Pontiac του Michigan, αλλά επενδυτές από όλο τον κόσμο».

: CNBC

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό