23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Το Τουρνουά Χριστουγέννων του Αστέρα Τρίπολης προσέφερε χαμόγελα σε μικρά παιδιά

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Αστέρας Τρίπολης σε μία ωραία πρωτοβουλία προχώρησε στη διοργάνωση ενός Τουρνουά Χριστουγέννων, όπου έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς και μικρούς αθλητές να απολαύσουν το ποδόσφαιρο και να ζήσουν ωραίες στιγμές με τις οικογένειές τους. Στις 27 και 28 Δεκεμβρίου οι Αρκάδες παραχώρησαν τις εγκαταστάσεις του γηπέδου τους και προσέφεραν πολλά χαμόγελα και πολλές ωραίες στιγμές.

«Οι εγκαταστάσεις του “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” γέμισαν με μικρούς αθλητές, όμορφες στιγμές και πολλά χαμόγελα το διήμερο 27 και 28 Δεκεμβρίου.

Λίγες ημέρες μετά τα Χριστούγεννα και λίγες ημέρες προτού αποχαιρετήσουμε το 2023, ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις του Ακαδημίες ποδοσφαίρου, προσφέροντας πολύ παιχνίδι και πολλές ποδοσφαιρικές εικόνες.

Ευχαριστούμε όλες τις Ακαδημίες και όλους τους μικρούς αθλητές που συνοδεύονταν από τους προπονητές τους και τους γονείς τους για τη συμμετοχή τους, ευχόμαστε Χρόνια Πολλά με υγεία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο Τουρνουά Χριστουγέννων του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

Δείτε το video από την ποδοσφαιρική γιορτή στις εγκαταστάσεις του “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό