21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το πρόγραμμα μεταδόσεων του ΑΝΤ1 – Ποια ματς θα μεταδώσει ο ΑΝΤ1+

Ειδήσεις Ελλάδα

Στις 21 Nοεμβρίου ξεκινάει το μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός

Aπό 32 αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου στο Κατάρ θα μεταδώσει ζωντανά ο ΑΝΤ1 και το συνδρομητικό του κανάλι ΑΝΤ1+.

Τα 12 από τα 16 νοκ άουτ παιχνίδια του Μουντιάλ θα μεταδοθούν από τον ΑΝΤ1, όπου ο τηλεθεατής θα έχει πρόσβαση σε αυτά χωρίς καμία χρέωση. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται τα τέσσερα από τα οκτώ παιχνίδια της φάσης των «16» που θα αρχίσουν στις 9:00 το βράδυ και όλοι οι αγώνες από τους προημιτελικούς μέχρι και τον τελικό που θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 5:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδας.

O ANT1+ θα μεταδώσει όλα τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν στις 12:00 και στις 15:00, θα έχει πολλά παιχνίδια από τη φάση των ομίλων με (28 μεταδόσεις), καθώς και τέσσερις απογευματινούς αγώνες (17:00) στη φάση των «16». Η τελετή έναρξης και το πρώτο παιχνίδι του Μουντιάλ ανάμεσα σε Κατάρ και Εκουαδόρ θα μεταδοθούν ζωντανά από την ελεύθερη συχνότητα του ΑΝΤ1 στις 21 Νοεμβρίου.

Αν και το πρωτόκολλο θέλει την διοργανώτρια χώρα να δίνει το πρώτο χρονικά παιχνίδι του Μουντιάλ, οι Άραβες ζήτησαν από τη FIFA να μην παίξουν στις 12:00 το μεσημέρι, αλλά στις 6:00 το απόγευμα, ώστε πριν από τον αγώνα να ετοιμάσουν σόου με βεγγαλικά για το οποίο είναι απαραίτητο το… σκοτάδι που θα έχει πέσει εκείνη την ώρα στη Ντόχα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό