16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το πιο αγαπημένο ζευγάρι ηθοποιών χώρισε μετά από 20 χρόνια σχέσης και 13 γάμου

Ειδήσεις Ελλάδα

Το πρώην ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του μέσα από ένα κοινό ακομπλεξάριστο και χιομοριστικό story στο Instagram. 

Ο Sasha Baron Cohen και η Isla Fisher μετά από 20 χρόνια σχέσης και 13 γάμου, ανακοίνωσαν ότι δίνουν τέλος στον γάμο τους. Το πρώην ζευγάρι μοιράστηκε το γεγονός με τους εκατομμύρια θαυμαστές τους, μέσα από ένα κοινό τους story στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, εχθές στις 5 Απριλίου.

Ο Sasha και η Isla συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2001 σε ένα πάρτι στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Σύμφωνα με συνεντεύξεις τους αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον και των δύο ήταν αστείρευτο χιούμορ τους.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πώς βιώνει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

https://www.instagram.com/p/CZiqkuMLK59/

«Ήταν ξεκαρδιστική», είπε ο Sacha για την πρώτη τους συνάντηση. «Ήμασταν σε ένα πάρτι που δεν μπορούσες εύκολα να προσεγγίσεις άλλα άτομα. «Το ήξερα όμως αμέσως ότι είναι αυτή», είχε πει σε συνέντευξη του το 2020, στους New York Times.

Το κάρμα τιμώρησε τον Σταμάτη στο MasterChef: Το πρώτο ποστ μετά την αποχώρηση τα είπε όλα

Το κοινό τους story για την ανακοίνωση του χωρισμού

Μετά από έναν μακρύ αγώνα τένις που διήρκεσε πάνω από είκοσι χρόνια, επιτέλους αφήνουμε τις ρακέτες μας κάτω. Το 2023 υποβάλαμε από κοινού αίτηση για να τερματίσουμε τον γάμο μας. Εργαζόμαστε αθόρυβα κάτω από αυτή την αλλαγή, έχοντας πάντα προτεραιότητα την αφοσίωση και την αγάπη μας για τα παιδιά μας. Εκτιμούμε ειλικρινά που σέβεστε την επιθυμία της οικογένειάς μας για ιδιωτικότητα, έγραψαν επάνω στην κοινή τους φωτογραφία.

Η αλήθεια είναι πως το ζευγάρι δεν μιλάει για την προσωπική τους ζωή. Όλα αυτά τα χρόνια βλέπουμε την αγάπη και την τρυφερότητά τους μέσα από κοινές τους αναρτήσεις στα social media. Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν το 2004 και το 2007 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί. Μαζί έχουν τρία παιδιά: τoν Όλιβ 17, την Έλουλα 13 και τον γιο Μοντγκόμερι 9 ετών., ενώ το 2010 παντρεύτηκαν σε μια εβραϊκή τελετή.

Όπως φαίνεται το πρώην ζευγάρι συνεχίζει να είναι αγαπημένο και ακομπλεξάριστο., έχοντας ως προτεραιότητα την αγάπη για τα παιδιά τους.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικές φωτογραφίες του πρώην ζευγαριού:

Η Ζενεβιέβ και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκαν μαζί στο πιο αναπάντεχο μέρος



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό