17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το… πασχαλινό αυγό της Bugatti!

Ειδήσεις Ελλάδα

Πάσχα έρχεται, οπότε τα αυγά (μεταξύ άλλων) έχουν την τιμητική τους. Δεν γνωρίζουμε αν η Bugatti λανσάρει το νέο της προϊόν για να προσφέρει στους εκλεπτυσμένους πελάτες της ένα υπερόπλο στις ομηρικές μάχες που διαδραματίζονται αμέσως μετά την ανάσταση ή πάνω από το κυριακάτικο τραπέζι ανάμεσα σε συγγενείς και φίλους αλλά το timing δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Σκέψου να εμφανιστείς στο χωριό με ένα ανθρακονημάτινο αυγό στολισμένο με διαμάντια… Αυτόματος πρωταθλητής!

Πέρα από την πλάκα όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που κατασκευαστές εξωτικών οχημάτων όπως η Bugatti προσφέρουν στους πελάτες τους κάτι… διαφορετικό. Για την γαλλική εταιρία, το διαφορετικό παίρνει τη μορφή ενός αυγού, το οποίο κατασκευάζεται από ανθρακονήματα και διακοσμείται από ένα ασημένιο πλέγμα και μικροσκοπικούς, ασημένιους ελέφαντες ως φόρο τιμής στο στολίδι του καπό της εμβληματικής Type 41 Royale. Το… αυγό της Bugatti στέκεται πάνω σε ένα κομψότατο, επίσης ασημένιο βάθρο που επιτρέπει στην διαμαντένια πόρτα να ανοίξει αποκαλύπτοντας τον εσωτερικό κόσμο της δημιουργίας.

Δυστυχώς, αυτός ο κόσμος είναι κάτι που δεν προορίζεται για εμάς καθώς η Bugatti δεν αποκάλυψε κάποια φωτογραφία όμως μας ενημερώνει ότι ανοίγοντας το κέλυφος του αυγού φανερώνεται μία αναπαράσταση του Chateau Saint Jean κι αν αναρωτιέσαι τι είναι αυτό, είσαι ακριβώς η πλέμπα και ο λόγος για τον οποίο η Bugatti κρατάει το εσωτερικό κρυμμένο! Αστειεύομαι φυσικά. Το Chateau Saint Jean είναι το σπίτι της Bugatti με τον Ettore Bugatti να το αγοράζει το  1928 και να παραμένει στην κατοχή της γαλλικής μάρκας έκτοτε φιλοξενώντας διακεκριμένους καλεσμένους και οδηγούς αγώνων. Αυτό κρύβεται λοιπόν στο εσωτερικό του ανθρακονημάτινου αυγού, μαζί με μία λιλιπούτεια, ασημένια βεβαίως, Bugatti Type 41.

Η Bugatti δημιούργησε αυτό το αυγό σε συνεργασία με την αγγλική Asprey και ανακοίνωσε ότι θα κατασκευάσει 111 αντίγραφα. Τα τελευταία 12 εξ αυτών, θα προσφερθούν σε διάφορα χρώματα και με διάφορες επιλογές εξατομίκευσης, οπότε θα είναι και τα ακριβότερα της σειράς, με αρχική τιμή τα 200.000 δολάρια. Αν σου φαίνονται υπερβολικά, καταρχάς να θυμάσαι ότι δεν είναι ντροπή να είσαι φτωχός (πλάκα κάνω!) και αφετέρου θα υπάρχουν τα υπόλοιπα 99 που η τιμή τους ξεκινά από τα 20.000 δολάρια. Κάθε ένα αυγό των Bugatti και Asprey συνοδεύεται και από ένα NFT αλλά καλύτερα να μην ανοίξουμε αυτό το κουτί της Πανδώρας…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό