21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Το ΠαΣοΚ θα ανέβει στις εκλογές»: Τι λένε στο κόμμα για τις δημοσκοπήσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ραντεβού δόθηκε στις 18:30 το απόγευμα της Πέμπτης στο Περιστέρι. Περίπου 100 άτομα συγκεντρώθηκαν στη διασταύρωση των οδών Βεάκη και Σαραντοπόρου και ξεκίνησαν με τον πρόεδρο του ΠαΣοΚ Νίκο Ανδρουλάκη στην κεφαλή να οργώνουν την περιοχή.

Μπήκαν μαζί με τα μέλη της νομαρχιακής και τοπικούς βουλευτές στα καφέ και τα μαγαζιά της περιοχής και μοίρασαν το φυλλάδιο που ετοίμασαν για την κοινωνική κατοικία. Σταμάτησαν ακόμη και αυτοκίνητα που περνούσαν από το σημείο.

«Η στέγαση είναι το ακριβότερο δικαίωμα στην Ελλάδα» λένε στη Χαριλάου Τρικούπη και τα στελέχη του κόμματος μίλησαν στον κόσμο για τις θέσεις τους και το δικό τους πρόγραμμα κατοικιών. Τόνισαν την ανάγκη για δεξαμενή κοινωνικών κατοικιών που θα διατίθεται προς ενοικίαση με κοινωνικά κριτήρια. Μίλησαν για τα μέτρα αποκλιμάκωσης των ενοικίων και την κατάργηση ή την αναστολή της Golden visa.

Το κλίμα ήταν αρκετά καλό κι όταν κορυφαίο στέλεχος που συνόδευε τον Νίκο Ανδρουλάκη ρωτήθηκε για την πορεία του κόμματος στις δημοσκοπήσεις απάντησε πως «τις βλέπουμε, τις παρακολουθούμε, τις μετράμε» και συνέχισε επισημαίνοντας πως «οι δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν την στιγμή, είναι μία σφυγμομέτρηση και απαντούν σε συγκεκριμένα ερωτήματα, το ΠαΣοΚ θα ανέβει κι άλλο μέχρι τις εκλογές γιατί είναι το μόνο κόμμα που κάνει σοβαρή αντιπολίτευση, με στενευμένες προτάσεις και μακριά από την άγονη και στείρα τακτική του λαϊκισμού που δυστυχώς επιλέγουν κάποιοι»

Ραντεβού στον Κορυδαλλό

Αυτή ήταν μία από τις πολλές καμπάνιες βάσης με κοινωνικό πρόσημο που γίνονται το τελευταίο διάστημα από τη Χαριλάου Τρικούπη. Σήμερα το απόγευμα θα γίνει ακόμη μία αντίστοιχη δράση σε μία επίσης λαϊκή περιοχή που κάποτε αποτελούσε ένα από τα κάστρα του ΠαΣοΚ.

Τα στελέχη του κόμματος θα συναντηθούν στον Κορυδαλλό στη διασταύρωση των οδών Ταξιαρχών και Γρηγορίου Λαμπράκη προκειμένου να επικοινωνήσουν τις θέσεις τους για ζητήματα όπως η Υγεία, η Παιδεία αλλά και η ακρίβεια που απασχολούν οριζόντια την κοινωνία και πλήττουν τα ασθενέστερα στρώματα.

Οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν και θα ενταθούν όσο βαδίζουμε προς τις ευρωεκλογές και ο Νίκος Ανδρουλάκης θα έχει στο πλευρό του και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές που θα σηκώσουν στις πλάτες μεγάλο μέρος της καμπάνιας αυτής.

Τα ονόματα στο ευρωψηφοδέλτιο

Χθες ανακοινώθηκαν ακόμη τέσσερις υποψήφιους ευρωβουλευτές. Προκειται για την γιατρό και αναπληρώτρια Γραμματέας Τομέα Υγείας του ΠαΣοΚ Αγάθη-Ρόζα Βρεττού, τον γραμματέα του Τομέα Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΠαΣοΚ Ηλία Κικίλια, τον Βιολόγο και καθηγητή Βοτανικής και Οικολογίας Παναγιώτη Δημόπουλο και τον Συνταγματολόγο Κώστα Χρυσόγονο.

Αυτοί οι τέσσερις έρχονται να προστεθούν στους προηγούμενους τρεις υποψήφιους ευρωβουλευτές που ανακοινώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα και σύμφωνα με κορυφαίο στέλεχος της Χαρριλάου Τρικούπη το ευρωψηφοδέλτιο θα ανακοινώνεται αποσπασματικά.

Μέχρι στιγμής έχουν δοθεί στη δημοσιότητα επτά ονόματα και μέσα σε αυτά δεν είναι πρόσωπα όπως ο γιος του ιδρυτή του ΠαΣοΚ Νίκος Παπανδρέου, ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος και ο πρώην υπουργός και ειδικός σε θέματα ενέργειας Γιάννης Μανιάτης. Πρόσωπα που θα προσθέσουν δυναμική και θα διευρύνουν μαζί με τους υπόλοιπους την εκλογική βάση του ΠαΣοΚ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό