17.5 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Το ντοκιμαντέρ του Giannis με τίτλο «Ugo» από το ταξίδι του στη Νιγηρία

Ειδήσεις Ελλάδα

Για πρώτη φορά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επισκέφτηκε την πατρίδα των γονιών του, Νιγηρία, το περασμένο καλοκαίρι. Αυτή του η επίσκεψη έγινε μίνι ντοκιμαντέρ με τίτλο «UGO: A Homecoming Story Ft. Giannis Antetokounmpo».

Ο Greek Freak ανάρτησε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media για να μοιραστεί με τους θαυμαστές του και μη, την εμπειρία αυτή που έζησε το καλοκαίρι του 2023 στην πατρίδα του.

«Το Αντετοκούνμπο στη γλώσσα των Γιορούμπα σημαίνει «ο βασιλιάς που γύρισε πέρα από τις θάλασσες. Και τώρα μπορώ να πω με υπερηφάνεια πως εκπλήρωσα το όνομά μου. Πέρασα μία ολόκληρη ζωή αν θα ένιωθα την πατρίδα καταγωγής μου μου και σπίτι, αλλά τώρα πια ξέρω. Και είμαι έτοιμος να μοιραστώ αυτή την εμπειρία μαζί σας… UGO», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

«Οι πιο πολλοί με ξέρουν με το ελληνικό μου όνομα, Γιάννης. Αλλά το νιγηριανό μου όνομα είναι Ούγκο. Το ξέρω, είμαι Νιγηριανός. Δεν μπορώ να είμαι απ’ αυτούς που δεν γυρίζουν πίσω. Είναι μέρος αυτού που είμαι. Και δεν μπορώ να ξέρω ποιος είμαι, αν δεν γνωρίζω πως ξεκίνησε η ιστορία μου», ακούγεται ο Γιάννης να λέει στο τρέιλερ.

Το βίντεο βρίσκεται στη διάθεση του κοινού για παρακολούθηση στο Youtube, χωρίς καμία χρέωση.

Δείτε το ντοκιμαντέρ:

Οι γονείς του Γιάννη Αντετοκούνμπο ήρθαν στην Ελλάδα ως μετανάστες από το Λάγος της Νιγηρίας το 1991. Εκείνος και τα τρία του αδέρφια, ο Θανάσης, ο Κώστας και ο Αλέξης, γεννήθηκαν στου Ζωγράφου και μεγάλωσαν στα Σεπόλια. Ο μεγαλύτερος τους αδερφός, Φράνσις παρέμεινε στην Νιγηρία, με τον παππού και τη γιαγιά τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό